Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért terrorizál ezzel folyton...

Miért terrorizál ezzel folyton? A ti rokonaitok is ilyenek?

Figyelt kérdés

Anyám teljesen beleőrült már a koronavírusba. Az összes létező híradót megnézi (nyugdíjas, ráér) és totál parában van.

Én nem kértem az oltást, bízom az immunrendszeremben. Évek óta náthás sem voltam, 2 évig nem kaptam el a covidot sem, szóval én nem igazán félek tőle. Nyilván a higiéniai óvintézkedéseket betartom. Itthon dolgozom, max boltba járok meg ügyet intézni, szóval embertömegekkel nem találkozom. Nem vagyok vírustagadó, sem oltásellenes, ezt leszögezném.

Szóval mióta van oltás, azóta az anyám állandóan bombáz egyre idegesítőbb módon hogy oltassam be magam. Ilyeneket ír, hogy ha ő kórházba kerül, akkor még engem be sem engednek hozzá. Miért kerülne kórházba, neki 3 oltása van... Vagy hogy "mivel nincs oltásod, biztos nem mész xy rokon temetésére (rákos volt sajnos, nem covid) az is jó ha küldesz részvétes kártyát meg csokrot".

Nem akarok neki már durván válaszolni, inkább ignorálom de rohadt idegesítő hogy minden egyes alkalommal, minden beszélgetés vége az oltás, meg ez a passzív agresszív zsaroló szöveg.

Nem tudom már mit kezdjek ezzel, ti hogyan kezelitek az ilyen rokonokat??

2021. nov. 16. 00:12
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
78%
Költözz el akkor, más megoldás nem nagyon van a számodra. Te nem engedsz, ő se enged.
2021. nov. 16. 00:39
 2/34 anonim ***** válasza:
92%
2-es, szerintem nem élnek együtt. Azt írja az anyja nyugdíjas, akkor a kérdező legalább 30-40 éves lehet. És úgy írja hogy az anyja ír neki (smst, üzenetet?).
2021. nov. 16. 01:29
 3/34 anonim ***** válasza:
73%

Ismerős a sztori.

Csak itt nagyrészt a politika a téma mindig. Megy az ATV intravénásan bekötve meg a betelefonálós minden nyomorult elmeséli a gondját baját, szakértősködik a címben kiírt témákban műsor stb..

Erre még rájön lapáttal, hogy úgy issza a szavait, hogy aki már TV-ben mond valamit az hú de szakértő és ha én az ellenkezőjét/más álláspontot is megmerem említeni akkor én egy hülye senki vagyok, meg ők a szakamberek ők tudnak mindent is. Agyhalál komolyan.

Szóval nyugi, az agymosó doboz nem csak nálatok teszi a dolgát :D

2021. nov. 16. 02:32
 4/34 anonim ***** válasza:
54%

Itt is mondja hogy úristen ilyen számok olyan számok ennyi halott annyi fertőzött.. Én meg mindig mondom neki ember, balesetekben hányan halnak meg? Ha összeadjuk ezeket, az öngyilkosságokat és minden egyéb halálesetet l..f..sz a covidhoz képest. Csak a TV fújja fel és kelti a pánikot.

Másik amit mindig a fejéhez vágok, hogy én voltam covidos, és valahogy talpon fizikai munka mellett kihordtam egy rakat vitamin bogyót szedve. Nem haltam meg és itt vagyok bármiféle oltás nélkül. Hálistennek legalább ebben a témában elfogadja azt, hogy az én döntésem és ezzel nem b..gat.

2021. nov. 16. 02:35
 5/34 anonim ***** válasza:
67%
Hazudd azt, hogy beoltottad magad!
2021. nov. 16. 06:17
 6/34 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező. Anyukád bele halt a 3 oltásba? Lett tőle bármilyen negatív egészségügyi hátránya?

Bízol az immun rendszeredben.

Ez szép és jó, de elfelejted, hogy még ha pár tüsszentéssel is átvészelsz egy esetleges fertőződést, te magad mivel oltatlan vagy, sokkal jobban fertőzöl is másokat.

Oltasd be magad. Anyukád is meg nyugszik, és neked sem fog ártani. Használni annál inkább.

A sok oltás ellenes elfelejti, hogy még az 1 éves kort se érték el és több oltást is kaptak.

A világon rengeteg ember megkapta az oltást. Azt sem lehet már mondani, hogy következménye lesz később, hiszen már vagy 1 éve van oltás.

Ha attól meg nyugszol vizsgáltasd ki magad az oltás előtt.

Ha minden rendben, kb 0 az esélye annak, hogy problémád lesz belőle.

Sok oltás ellenessel beszéltem, és egyik sem tudott elfogadható racionális magyarázatot adni, hogy miért nem oltatja be magát.

Le lehet pontozni egészen nyugodtan, de aki kicsit is informálódik az rájöhet, hogy igazam van.

Én sem azonnal vettem fel az oltást. Vártam a megjelenéstől 9 hónapot. Mert féltem az oltásreakcióktól. Nem lett semmi reakció.

2021. nov. 16. 07:54
 7/34 anonim ***** válasza:
88%
Nem csak covid miatt lehet kórházba kerülni. Megcsúszik, eltöri a lábát, megvan a baj. Ne így legyen, de sose lehet tudni sajnos.
2021. nov. 16. 08:45
 8/34 anonim ***** válasza:
42%

A napi 100 halott nagy része is bízott az immunrendszerében, aztán mégis egy lélegeztető gépen kötöttek ki.

#10 Más országokban vezetnek arról statisztikát, hogy az áldozatok közül hány oltott, illetve oltatlan van. Spoiler: Az oltatlanok sokkal nagyobb eséllyel halnak bele, és ez minden korosztályra vonatkozik. Ha gondolod linkelek neked angol adatokat.

2021. nov. 16. 08:50
 9/34 anonim ***** válasza:
64%

10-es Igazad van!

Ha nem akarod az oltást akkor ne oltass!Ne más mondja meg mit csinálj.Anyadnak meg mond azt hogy be vagy oltva es akkor békén hagy vagy mond neki hogy ha nem száll le rólad akkor ignoralni fogod mert te erre az agymosott hisztériára nem vagy kiváncsi .

Hívjon mikor megnyugodott.Ezért nem nézem a híradót én sem XD

M1 es a többi agybutito csatorna

Mind be kene tiltani mert többet kamuznak mint esznek😁

2021. nov. 16. 08:52
 10/34 anonim ***** válasza:
42%

12-eske

Igen,bíztak az immunban és lehet megszivták

Aki az oltásban bízott az is szívta meg a fszt

Akkor 1:1

2021. nov. 16. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!