Miért terrorizál ezzel folyton? A ti rokonaitok is ilyenek?
Anyám teljesen beleőrült már a koronavírusba. Az összes létező híradót megnézi (nyugdíjas, ráér) és totál parában van.
Én nem kértem az oltást, bízom az immunrendszeremben. Évek óta náthás sem voltam, 2 évig nem kaptam el a covidot sem, szóval én nem igazán félek tőle. Nyilván a higiéniai óvintézkedéseket betartom. Itthon dolgozom, max boltba járok meg ügyet intézni, szóval embertömegekkel nem találkozom. Nem vagyok vírustagadó, sem oltásellenes, ezt leszögezném.
Szóval mióta van oltás, azóta az anyám állandóan bombáz egyre idegesítőbb módon hogy oltassam be magam. Ilyeneket ír, hogy ha ő kórházba kerül, akkor még engem be sem engednek hozzá. Miért kerülne kórházba, neki 3 oltása van... Vagy hogy "mivel nincs oltásod, biztos nem mész xy rokon temetésére (rákos volt sajnos, nem covid) az is jó ha küldesz részvétes kártyát meg csokrot".
Nem akarok neki már durván válaszolni, inkább ignorálom de rohadt idegesítő hogy minden egyes alkalommal, minden beszélgetés vége az oltás, meg ez a passzív agresszív zsaroló szöveg.
Nem tudom már mit kezdjek ezzel, ti hogyan kezelitek az ilyen rokonokat??
12
Vagy az oltásban. Mert bőven van oltott halott is. A Covid nem válogat, a halál sem. Ez egy szerencse játék. A szervezettől függ.
Nem kellenek az adataid, amit mind tudjuk kik csinálnak. Akiknek érdekük van. Nyilván olyan statisztikát adnak le, ami nekik kedvező.
15
Nagyon sajnálom.
De rosszul mondták. Ez egy ugyanolyan vírus, egy influenza mint bármi más. Oltalanok is túlélték már. Én most 3-szor vagyok Covidos és hála Istennek minden gond nélkül.
De az ember szervezetétől függ az egész
Van rá gyógyszer csak nem lehet használni 15-ös
Őszinte részvétem!
Köszi mindenkinek!
18- milyen gyógyszer? És nem lehet használni?
Ameddig bírja az az 😁
Adjon az ég hosszú életet
20
Miféle statisztikát akarsz? Propaganda statisztikát? Nyilván a kormány nem fog öngólt lőnni, a számok mindig nekik kedveznek (hivatalosan).
Beszélgess egészségügyi dolgozókkal inkább, rendőrökkel, katonákkal, titkosszolgálatnál dolgozókkal, jogászokkal és gyógyszergyártó cégeknél dolgozókkal, gyógyszerészekkel. Persze csak akkor ha tudod hogy veled őszintén beszélnek. Ha ismered őket. Meglátod mit mondanak.
mondd meg neki, hogy ez a te döntésed, hagyjon vele békén…
nekem is apa be van oltva a legelsők között februárban kapta az astrat…
mondtam neki hogy barmit csinálhat ez az én döntésem, ahogy leírtad nekem se volt a közelében sem a virus… letudok mondani dolgokról nem okoz szívfájfalmat…
szerinte kimosták az agyam…
pedig én csak kiakarom várni hogy hány oltott kerül ugyanúgy kórházba …
15 és 19 vagyok. Valaki priviben kérdezte,mennyi idős volt a tesóm. 51 éves volt.
18 -tól kérdeztem, hogy milyen gyógyszer van rá, amit nem lehet használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!