Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom apámat mert terrorizál?

Utálom apámat mert terrorizál?

Figyelt kérdés
Apám egy alvilági f4szfej.. Már 10 éves korom óta rühellem egyszerűen irritál a feje és ha ránézek idegbe jövök.. Kora reggel azzal zaklat hogy azt mondja szerinte kiszöktem este mert felvan húzva a redőny.. Múltkor ittam 1 2 doboz sört, hazajöttem és azt mondta mindjárt nyakonver. Elfogyott a türelmem nekimentem és ököllel ütött, vágott a földre kerültem és ott is szét rugdosott. Elkezdtem sirni és anyummal elmentünk mamámhoz. Utána 2 napra rá úgy könyörgött haza. Én nem akartam hazamenni és azóta se bocsájtottam meg neki.. Szinte nincs olyan nap h ne p0fázna.. Ha éjszaka kimegyek wcre akkor egyből szövegel hogy miért vagyok fent közbe meg csak felkeltem.. Mit tegyek? Szerintetek költözzek le mamámhoz vagy mit csináljak? Nem birom elviselni terrorizál és már alig merek mellette elmenni.
2022. márc. 24. 07:02
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
17%
10, ja, provokálsz valakit direkt, és fel vagy háborodva, hogy még nagyobb állat lesz.
2022. márc. 24. 09:29
 12/49 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező: nagymamához költözés, vagy a sérüléseidről látlelet készítés és feljelentés lehet a megoldás. Vagy a következő tombolásnál hívd ki a rendőröket, attól is összeszarják magukat.
2022. márc. 24. 09:31
 13/49 anonim ***** válasza:
87%
#11 Apám órák óta tombolt már, amikor ez megtörtént. De írtam is, hogy "mert annyira kihozta belőlem a szart, hogy az én agyam is elborult". Nem egy bonyolult mondat ahhoz, hogy ne lehessen felfogni.
2022. márc. 24. 09:32
 14/49 anonim ***** válasza:
67%
#11 Egyébként az is kemény, hogy a bántalmazó agresszort véded be a gyerekkel szemben. Szép lelkivilágod lehet neked is.
2022. márc. 24. 09:33
 15/49 anonim ***** válasza:
8%

Napi kamu.

Sör, tehát 18+. Ha akkora lenne a terror, már leléphetett volna. A seregben szállást is kapna.

2022. márc. 24. 09:38
 16/49 anonim ***** válasza:
79%
#15 Ezt nem hiszem el. :D Te hol élsz? Komolyan azt gondolod, hogy 18 év alatt senki nem iszik alkoholt? Istenem, olyan tudatlanok itt egyesek. A civilizációtól távol élsz, vagy miért van ez? De ha ennyire nem látod a világot magad körül, akkor miért írsz egyáltalán véleményt?
2022. márc. 24. 09:43
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Ja mert ilyen gyermekkor után biztos alkalmas pszichológiai szempontból.
2022. márc. 24. 09:43
 18/49 anonim ***** válasza:
22%
A kerdezonek sem kellene verekednie...
2022. márc. 24. 09:53
 19/49 qkker1 ***** válasza:
39%

"Ha mégegyszer ilyen verekedésig fajul a dolog, akkor szerintem lehet hogy hívnod kéne a rendőrséget."

"Elfogyott a türelmem nekimentem"

Nekiment az apjának és még ő hívjon rendőrt?

2022. márc. 24. 10:19
 20/49 anonim ***** válasza:
16%
Kezet emelni a szülőre (nem visszaütni, hanem kezet emelni) a legalávalóbb cselekedetek egyike. Ezen a ponton a legtöbbünk költözhetne is abban az órában szerintem. Bontogassa csak a szárnyait, feszegesse csak a határait szabadon, de nem velem egy fedél alatt.
2022. márc. 24. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!