Támogatnád a külön élő gyerekedet pénzzel ebben az esetben?
Egyik gyerek albérletben él, állami alkalmazott, kb 250 ezres nettóval.
Van egy pasija, akinek nem állandó a jövedelme, vállalkozó.
Arra panaszkodik, hogy az áremelkedések miatt nem tudnak megélni.
Ennek ellenére a pasi autóval jár dolgozni, dohányzik(nem tölti).
A másik testvér a szülőkkel lakik, betegsége van, nem tud normál munkahelyen dolgozni.
Az albérletben élő testvér arra hivatkozik, hogy ha a beteg testvért támogatják, akkor neki is kijárna az anyagi segítség.
A szülő felajánlotta, hogy az albérletben élő gyerek költözzön haza, de nem akar.
A szülők és a beteg gyerek takarékoskodva élnek, nem szórják a pénzt.
A történethez hozzá tartozik, hogy anyánk alkoholista, dolgozik, de nehéz természetű.
Húgom nem bír kijönni vele, ezért nem akar hazajönni, részben.
Mentális jellegű.
Szociális fóbia, generalizált szorongás.
Támogassa a pasija.
Egy fillért nem adnék neki.
Vállalkozó úr szokjon le a cigiről kocsiról keressen olyan munkát amivel pénzt keres.
Én azt hittem valami fizikai bajod van, pl mozgássérült.
Szerintem te sem várhatod el örökké hogy a szüleid tartsanak. A pasijával igazad van de valahol a tesódat is megértem. Valami munkát kellene találnod. Biztos van olyan amit tudnál csinálni.
A tesód csak azt látja az albérletéből, hogy neked milyen könnyű, nem dolgozol, eltartanak. Az más kérdés hogy a pasijával megkellene tudniuk oldani.
Az én anyám ugyanúgy tamogat engem, aki külföldön élek, mint q hugomat, aki nem. A nagyszüleim is ilyenek voltak, vagy mindkettő kapott, vagy egyik sem.
Sokan amúgy azt hiszik, a külföld egyenlő a jolettel.
Az autóval járás meg lehet alap, ha olyan helyen élnek, ahol nem jó a tömegközlekedés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!