Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lenne a reakciód, ha a...

Mi lenne a reakciód, ha a gyereked ezt vallaná be? A helyemben mit tennétek?

Figyelt kérdés

Ne essetek nekem, ne nevezzetek hazugnak, kérlek. Nem mindennapi, amit leírok, de nem tudom, hová fordulhatnék ezzel, kitől kérhetnék tanácsot...

2 éve viszonyom van a legjobb barátnőmnek az apjával. Még gimis voltam, amikor elkezdődött. Én sem értem, mit gondoltam, hogyan hihettem, hogy majd egy közel 50 éves ügyvéd, aki egész életében hülyített minden nőt a felesége mellett, majd miattam fog megváltozni. Ebben a két évben sokszor szétmentünk, utána kibékültünk, oda-vissza ment ez. Toxikusak és károsak vagyunk egymásra.

Szeretnék ennek véget vetni végleg, ő is érzi már rajtam, hogy belefáradtam ebbe... Emiatt zsarol. Nem nyíltan, de elejt olyan megjegyzéseket, hogy azért azt ne felejtsem el, hogy aki segít, az ártani is tud, minden csak hozzáállás kérdése (egyetemi dolgaimmal kapcsolatban segített párszor pl.). Vagy hogy sosem találnék olyan férfit magamnak, mint ő, aki ennyire szeret, mert "hát valljuk be, nem vagyok én annyira különleges, mint gondolom". Vagy legutóbb is összevesztünk, jött a szokásos forgatókönyv, virágcsokrok, ajándékok, könyörgés, hogy bocsássak meg. Mondtam neki, hogy fejezze be, mert mindent elviszek hozzájuk, ha folytatja. Az volt a válasza, hogy nyugodtan, mindenkinek rólam lesz meg a véleménye, mert könnyen átlátható, hogy egy 19 éves lány mit lát egy 50 éves férfiben... Közben meg ez egyáltalán nem igaz, engem sosem érdekelt, milyen családból származik, mekkora vagyona van, azért szeret(t)em, mert róla van szó, nem érdekelt a pénz, vagy az ajándékok.

Egy embernek mondtam el, az unokatestvéremnek. Ő olyan nekem, mint egy pótanyuka, vagy nővér, kiskamaszként is őt kerestem, ha bajban voltam és a szüleim reakciójától tartottam.

Az elején név nélkül meséltem neki róla, majd magától összerakta a képet. Már akkor mondta, hogy zárjam le, ne bonyolódjak bele, mert ennek sehogy sem lesz happy end a vége és ismer engem, a lelkivilágomat, én fogok sérülni csak. Egy ideje már nem mond semmit, mert azt mondja, hogy nekem felesleges beszélni, a dráma és az adrenalin éltet és szerinte ennek akkor lesz vége csak, ha a pasi meghal.

Viszont én már tényleg azt érzem, nem bírom ezt, kb. mintha nem kapnék levegőt rendesen. Az unokatestvérem azt mondja, hogy egyedül nem fogok tudni szabadulni tőle, és még az elején azt mondta, hogy ne mondjam el otthon, már afelé húz, hogy tudjanak róla a szüleim is. De otthon én ez az "anya, apa kicsi lánya" kategória vagyok, aki jól tanul, sportol, sosem került bajba...

Álljak oda, és mondjam meg, hogy két éve folyamatosan hazudok nekik, nap, mint nap?

2023. jún. 20. 07:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
68%

Áh, érteni vélem, köszi. Mindenképp drukkolok neked!

50f

2023. jún. 20. 12:52
 52/71 anonim ***** válasza:
94%

Én soha nem merném elmondani a szüleimnek ezt, mert akkor balhé lenne, mint az állat.

Szerintem csendben szakítsd meg vele a kapcsolatot. Ha nem készült rólad olyan kép, ami potenciálisan veszélyeztethet téged, akkor nincs mitől félned. Mit csinál? Odamegy a házhoz, ahol laksz és majd elmondja a szüleidnek? Nem értem, hogy mi lehet fenyegető, azon kívül, hogyha van esetleg valami intim fotója rólad. Szövegeket, beszélgetéseket lehet hamisítani, képeket már nehezebben.

Tiltsd le, törölj mindent róla, és hagyd a francba. Neked lesz rosszabb, minél tovább hagyod ezt elburjánzani. Félsz tőle, hogy árthat neked? (nem olvastam el minden hozzászólást, ha esetleg ilyenről volt szó?

2023. jún. 20. 13:34
 53/71 anonim ***** válasza:
19%
Volt már kamu.
2023. jún. 20. 14:19
 54/71 anonim ***** válasza:
100%
Buta vagy,azt hiszed nem találsz párt ilyen rohadt fiatalon ezért inkább egy zsaroló vénséggel töltöd az életed. Akkor szenvedj és ne szakits...
2023. jún. 20. 14:55
 55/71 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb elmondani és megkönnyebbült lenni.Ha magadban tartod az csak rossz lesz.Mondd el nekik és együtt megoldjátok.
2023. jún. 20. 16:05
 56/71 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem leginkább attól tart, hogy tönkreteszi az életét.

Egyébként betyárbecsület? Ez inkább így szánalmas a tanár részéről...

Szerintem is mond el a szüleidnek, talán tudnak segíteni.

2023. jún. 20. 17:18
 57/71 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék, ha bevallanád.
2023. jún. 20. 17:35
 58/71 anonim ***** válasza:
100%
Számát tiltsd le, emailjeit irányítsd át a kukába, minden online felületen tiltsd le, és akkor olyan hosszú "szerelmes leveleket" írogat, amilyen hosszúakat csak akar. Nincs érzelem sem a részéről, sem a részedről, és valóban terápia sem ártana. A zsarolgatás pedig üres szólam, neki van több veszítenivalója. Legjobb barátnődtől mondjuk elbúcsúzhatsz, legalábbis egy időre.
2023. jún. 20. 19:17
 59/71 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, letiltod aztán emg van oldva.
2023. jún. 20. 23:40
 60/71 anonymousreview60 ***** válasza:
94%

Kérdező (#33): "És látom pl. barátnőimnél, hogy mennyire nehéz a párkeresés, mennyire nem könnyű olyat találni, akivel minden jó lenne."

Nehéz, mert még nincs rutinjuk, mire kell figyelni, kit kell kerülni stb. Majd lesz, ha tanulnak a saját vagy más hibájából. De te most bejáratott sz@r mellett tartanál ki.

20-22 éves vagy. A fizikailag legszebb női kor. Csak akkor nem találsz pasit, ha nem akarsz.

"nem könnyű olyat találni, akivel minden jó lenne" Mert ilyen "gyakorlatilag" nincs. Az esetek 99%-ában kompromisszumokat kell kötni. Kisebbet vagy nagyobbat. Ez az élet lényegi része. Nem kell örülni neki, de gyakorlatilag annyira elkerülhetetlen, mint hogy el ne ázz az esőben soha.

Nézd, 43 éves férfi vagyok. És ebben a korban vagy felette kevés dolog tudja annyira lázba hozni és kellemes érzéssel eltölteni a férfit, mint egy ennyire "friss" és ennyire "ropogós" p|na. Még azon az áron is, hogy a korából adódóan kissé idegesítő néha stb., mert csacskaságokon jár az esze (neked talán nem). Ennek érdekében még "hazudni", érdeklődést tettetni is megéri.

Te egy energiaital ginzengtea/vérátömlesztés vagy neki amit nem szájon, hanem péniszen át kell bevenni. Mert semmi nem akkora visszajelzés neki, mint hogy az ő ilyen korában egy ilyen korú csajt meg tudott szerzni.

Jack Nicholson mondta nem egészen 10 éve (akkor volt 76+ éves), hogy kezd leszámolni az élettel, mert a "csajok" már nem állnak szóba vele a didzsiben, stb.

43FHET

2023. jún. 21. 06:51
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!