Hogy szökjek meg otthonról?
Figyelt kérdés
Nem rég lettem 18 és türhetetlen itthon a helyzet,anyám alkoholista,apám is piál rendesen, állandóan megy itthon a veszekedés.Engem is szoktak,bántani.Nagyon nem merek még a lakásból se kimenni mert azért is balhéznak és belémkötnek stb..szóval igen csodálatos szülőkkel vagyok megáldva.elegem van már az egészből.el akarok tünni itthonról vagy inkább végzek magammal ha sokáig kell ezt tűrnöm.Van valamennyi pénzem abból el lennék egy ideig de nem tudom hova mehetnék,van valami ötletetek?2023. jún. 19. 13:11
21/28 anonim válasza:
Miért kellene bujkálnod? Nagy korú vagy, ha hagysz egy levelet hogy leléptem, szevasztok, akkor már eltűnésről sem lehet beszélni. Senki sem kényszeríthet semmire egy beszámítható, felnőtt embert.
22/28 anonim válasza:
Ahogy a többiek mondják, de készülj elő. Első körben tiltsd le őket a bankszámládról, ha van hozzáférésük, vagy nyiss egy újat és a régit töröld. Készítsd egy helyre az irataidat, minden fontosabb értéket, amit vinni akarsz. Keress a neten állást nagy városban. Ha menned kell interjúra, mondj egy olyan kifogást, ami miatt nem emelhetnek szót, pl fogászat, orvosi vizsgálat, stb. Amint összejön valami, lépj le. Ha nem találsz olyan munkát, ami szállás ad, bérelj szobát. A helyedben egyébként most lemennék A Balatonra, nagy a munkaerő hiány, gyorsan kapsz munkát szállással, kereshetsz annyit, hogy szeptembertől tudsz normális szobát bérelni Pesten vagy nagyvárosban. Soha nem tudnak visdzavitetni a rendőrökkel.
23/28 anonim válasza:
Munkásszálló és olyan munka mellé ami finanszírozza?
24/28 anonim válasza:
Szó nélküli eltünést nem javaslom mert akkor Facebook keresztül fognak kerestetik szüleid meg a rendörségel.
25/28 anonim válasza:
Szedd össze az irataodat. Ruháidat amire szükséged van. Vannak szállással munkák sztem kezdésnek nem lenne rossz
26/28 A kérdező kommentje:
24es nem érdekel had kerestessenek Majd bujkálok
2023. jún. 20. 07:08
27/28 anonim válasza:
De ha nem szó nélkül tűnsz el akkor nem kerestethet mert már elmúltál 18
28/28 anonim válasza:
kérdező nem tudsz bujkålni mond meg hova mész pl ausztriába nem pontos cimet csak pl az orszågot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!