Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy szökjek meg otthonról?

Hogy szökjek meg otthonról?

Figyelt kérdés
Nem rég lettem 18 és türhetetlen itthon a helyzet,anyám alkoholista,apám is piál rendesen, állandóan megy itthon a veszekedés.Engem is szoktak,bántani.Nagyon nem merek még a lakásból se kimenni mert azért is balhéznak és belémkötnek stb..szóval igen csodálatos szülőkkel vagyok megáldva.elegem van már az egészből.el akarok tünni itthonról vagy inkább végzek magammal ha sokáig kell ezt tűrnöm.Van valamennyi pénzem abból el lennék egy ideig de nem tudom hova mehetnék,van valami ötletetek?
2023. jún. 19. 13:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%
Mármint a rendőrség
2023. jún. 19. 14:03
 12/28 anonim ***** válasza:
83%
albérletet tudsz kivenni valahol, vagy legalább egy szobát, és munkát vállalni?
2023. jún. 19. 14:13
 13/28 anonim ***** válasza:
37%

Meglepodnek, ha lenne legalabb 400-600 ezer forintja egy tininek, aki ilyen korulmenyek kozott nott fel. Mert ha csak szobat vesz ki, akkor is ott a targyhavi lakber, 2 havi kucio es valamibol elni is kene, amig fizetest nem kap…

Lehet meg keveset is mondtam ezzel az osszeggel. Es ha lenne neki, akkor nem itt kerdezgetne, hogy hova menjen.

2023. jún. 19. 14:19
 14/28 anonim ***** válasza:
40%

Az albérlet sehol sem pár fillér, azt tegyük hozzá.

De lehet ebből csak az lesz, hogy az életed abból fog állni, hogy a szüleid elől bújkálsz, ha tényleg a nyomodban lesznek.

2023. jún. 19. 14:21
 15/28 A kérdező kommentje:
12es sajnos nem,faluban élek ahol se munkalehetőség sem szobabérlése lehetetlen itt nincs ilyen lehetőség
2023. jún. 19. 14:22
 16/28 A kérdező kommentje:
14es sajnos előfordulhat hogy egész életemben bújkálni fogok de nem tudok mit tenni itt nem maradhatok
2023. jún. 19. 14:24
 17/28 anonim ***** válasza:
95%

Keress olyan multit, ahol van munkásszállás is.

Hiába kerestetnek eltűntként, felnőttet már nem visznek haza akarata ellenére, akkor se, ha megtalálnak. Felnőtt vagy, szabad vagy.

2023. jún. 19. 14:31
 18/28 anonim ***** válasza:
96%

szerintem keress valami operátori állást valamelyik városban és vegyél ki ott egyelőre egy szobát, mert az kevesebbe kerül, mint a teljes albérlet.

Jó ötlet olyan állást keresni, ahol szállást is tudnak biztosítani. Nézz szét a profession.hu oldalon és hasonló oldalakon.

2023. jún. 19. 14:43
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
17-es vagyok Én is operátor állásokat látok munkásszállás biztosításával hirdetni. Ha van is magasabb végzettsége, én biztos elindulnék kb így, csak el otthonról.
2023. jún. 19. 14:45
 20/28 anonim ***** válasza:
78%
irány ausztria,németország ,ott sok olyan hotel van ahol szállást is kapsz munka mellet.
2023. jún. 19. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!