Hogyan szökjek meg otthonról?
Igen, tudok olvasni, épp ezért nem értem, hogy miért kell szökni.
Miért nem ülsz le a szüleiddel, és mondod el nekik, hogy 2 napra szeretnél elmenni Szegedre elintézni ezt és ezt.
Mondjuk, hogy ne aggódják halálra magukat!
Kedves Kérdező!
Én sem értem, minek megszökni?
Szerintem sokkal korrektebb lenne, hogyha fognád magad és odaállnál a szülők elé:
"Bocsi, elmennék 2 napra Szegedre, mert lenne egy kis elintéznivalóm. Ne keressetek!"
Véleményem szerint, ettől nem dőlne össze a világ. Ha megkérdezik a szüleid, hogy miről lenne szó, megmondhatod, hogy egy ismerőst mész meglátogatni (de pl. van nálad telefon, azon elérnek). Ezzel elmondtál mindent, de mégsem mondtál semmi konkrétat.
Jó utat!
Ha nem alszol ott, akkor kitalálsz valamit, hogy a barátnőddel töltöd a napot, mert ... (amit elhisznek), korán reggel elindulsz, délután felhívod őket, hogy majd csak késő este mégy haza, mert ... (megint valami hihető dolog)
Sokkal egyszerűbb, ha 1 nap alatt megjárod, bár nem tudom, hol laksz, mennyi az út. Azt már nehezebb megmagyarázni, ha nem is alszol otthon - ha van egy barátnőd, aki falaz, az nagy segítség, bár a szülei beköphetnek, hogy ott se voltál...
Beszélj a szüleiddel, egy kisgyerek ne mászkáljon egyedül 2 napig, nem gondolsz bele, hogy aggódnának érted a szüleid?
Nem mindegy az se, hogy 1 vagy 2 nap, ha ott kell éjszakáznod, arról tudnia kell anyukádnak vagy apukádnak. Így fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!