Hogyan szökjek meg otthonról?
Nem hiszem, hogy bántani kellene! Problámái vannak amihez tanácsot szeretne kérni. Nem túl kellemes a stílusa, de azért nem kell lehurrogni!
Sajna nem értjük a problémádat, nehéz így segíteni!
Kérlek, próbálj megnyugodni! Tényleg kaptál rosszindulatú válaszokat is, de vagyunk páran, akik segíteni szeretnénk! Azért kérdeztünk, hogy jobban lássuk a helyzetet!
Szerintem is jobb, ha felhívod az orvost, mert hiába utazol, ha a végén nem találod meg! Beírod a nevét a keresőbe, és valószínűleg ki fog jönni a munkahelyi telefonszáma valamelyik találatnál. Lehet, hogy valamelyik orvosi papírodon is rajta van a fejlécen, nézd meg!!!! Ha a szüleidnél vannak az orvosi papírjaid kérd el, mondd, hogy az interneten akarsz utánanézni a betegségednek, vagy találtál egy betegfórumot, és ott kérdezték a többiek, hogy pontosan mi a bajod!
Tapasztalatból tudom, az orvosokat nem lehet olyan könnyen elérni, hogy Te csak úgy beállítasz, és akkor majd beszél Veled, mert millió dolguk van. Örülhetsz, ha a telefonhoz oda fog tudni menni, azt is sokszor próbálgatni kell.
Ha ragaszkodsz a személyes beszélgetéshez, akkor is telefonon kellene vele egyeztetni előtte.
Hol laksz? (csak azért, hogy mennyire messze Szegedtől)
És ha sikerül beszélned az orvossal, SZÉPEN, udvariasan add elő neki, amit szeretnél! Lehetsz őszinte, de szépen fejezd ki magad, különben nem vesz komolyan!
Sajnálom, hogy sok szar dolgon mentél keresztül, ráadásul ilyen fiatalon. Én idősebb vagyok ugyan Nálad, de én is tartósan beteg vagyok, ez engem is megakadályoz abban, hogy normálisan éljek, és bizony engem is elönt néha emiatt a düh. Tudom, milyen ez, megértelek.
Esetleg még mondhatod a szüleidnek, hogy szeretnéd, ha megkérdeznétek egy másik orvost is arról, hogy járhatsz-e iskolába. Sokszor az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!