Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szökjek meg otthonról?

Hogyan szökjek meg otthonról?

Figyelt kérdés
nem arra a klasszikus soha többé nem láttok elmegyekre gondolok hanem csak 1-2 nap amíg elkufircolok szegedre és elintézem a dolgom... azt kérlek ha nem kell ne kérdezzétek mi dolgom nekem ott
2009. márc. 13. 12:12
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
NINCS SZEGEDEN ISMERŐSÖM! én még a nyamvadt városból sem ismerek senkit! és ez a szüleim és a büdös orvos fruska hibája! ÉRTELMES VÁLaSZT!!! MOST!!
2009. márc. 13. 19:17
 12/37 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem először edd meg a májkrémet, aztân ha zöld, kigyulladhat a béka. Fel fog tűnni, hogy nagyon jó Párizsban. Csak annyit kell mondanod a csitrifruskának, hogy: Nézsonra járt, nyalkás brigyók turboltak, purtak a zepén, nyamlongott mind a pirityók, bröftyent a mamsi plény.

Ilyen egyszerű. Sok sikert!

2009. márc. 13. 19:33
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Kapj be egy prozacot,esetleg kettőt!
2009. márc. 13. 19:50
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Hé, nyugodj meg először is, mert tervezni csak hideg fejjel lehet!!! Azért kérdezem, mit szeretnél elintézni Szegeden, mert hátha olyan dolog, amit a szüleid is megértenének, és nem kellene előttük titkolózni! Milyen orvos, akiről beszélsz, és mit ártott Neked? Ha tisztábban látnánk a helyzetet, könnyebb lenne értelmes választ adni! Engem is érdekelne, hány éves vagy, már csak abból a szempontból is, hogy mit mondj a szüleidnek, hova mégy...
2009. márc. 13. 20:09
 15/37 A kérdező kommentje:
12 és szegedre egy kardiológushoz! meg akarom dumálni hogy vagy normálisan meggyógyít és mondja meg a szüleimnek ha (hivatalosasn) megyünk hogy hagyják a tanár házhozjön sulit mert fernyársalom a szememmel!
2009. márc. 13. 20:15
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Hivd fel a kardiologust a mobil telefonjan, es beszeld meg vele ugy! Honnan tudod, hogy fogadni tud tegedet, lehet hogy eppen mut valakit, konferencian van, vagy kulfoldon, esetleg egy masik varosban. Ha nem is tudja, hogy menni fogsz hozza ugy nehez lesz.

Miert kellene 1-2 napra elszokni, es hol aludnal?

A szuleid meg a rendorsegre is bejelentenek majd, hogy este nem vagy otthon, ugyhogy nem jo a terv!

Ezt akarod szivbetegen csinalni?

Mondjuk eloszor a stilusodat es az idegeidet kellene rendbetenni, mert borzaszto! Miert vagy ennyire arrogans es bunkocska?

2009. márc. 13. 20:32
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod a kardiológus nevét, netről megtudhatod a telefonszámát. Felhívod, és elmondod neki amit szeretnél. Még az orvosi titoktartásra is hivatkozhatsz, hogy ne árulja el a szüleidnek, hogy mit kértél. Jó megoldásnak tartod így? Vagy gondolkodjunk még másikon?
2009. márc. 13. 20:39
 18/37 anonim ***** válasza:
87%
szerintem ez csak egy provokatív kérdés !egy 12 éves gyerek szulok nélkul nem megy orvoshoz -kardiológushoz meg pláne nem.és ilyen arrogáns stílus?! a diliházból szabadultál?
2009. márc. 13. 20:56
 19/37 A kérdező kommentje:
12 évesen ha ez az egy megoldás a normális életre te is bevállalnád! amúgy meg menj keresztül azon amin én és utánna szidj!
2009. márc. 13. 21:03
 20/37 anonim ***** válasza:
94%
Borzaszto nehezsegeken mehetsz keresztul, de miert nem tudsz a szuleiddel beszelni? Gondolom ok a legjobbat akarjak neked, nem? Nagyon tonkre vannak az idegeid mar, tegedet senki nem szid, de olvasd vissza milyen valaszokat irsz!
2009. márc. 13. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!