Hogyan szökjek meg otthonról?
Na szóval ma délután összevesztem anyámékkal és nevelőfaterom állandóan cseszeget amúgy is és már unom nem akarok örökre elmenni csak 1-2 napig ameddig észreveszik h ha így folytatják nem lessz jó. 14/F vok.
Ja és légyszives ne olyan válaszokat mint h ülj le velük beeszélgetni meg stb... köszi
Jó és hova mész? Jó lesz neked koszosan, büdösen, étlen, szomjan, csövesként, esőben, szélben?
A rendőrökkel úgyis megkerestetnek és utána lesz ne mulass!
Mivel csesztetnek ?? Nem engednek el hajnalig bulizni és te megsértődsz aztán őket hibáztatod ?? Olyan idegesítő h a mai
tinik azt hiszik övék a világ és bármit megtehetnek. Kétlem h ok nélkül csesztetnek. Gondolkodj el magadon inkább -.- .
Én már megszöktem 1 napra volt hogy eltűntem bár igaz ami igaz tulajdonképp nem is szökés lett volna hanem öngyilkossági kísérlet....amit végül nem tettem meg.
Nem tudom mi zajlott le akkor a háttérben.Én úgy sejtem nem értették meg a jelzést pedig sok előzménye volt a tettnek amiket már nem tudtam hogy levezetni ezért volt a nagy elindulás.
Annyiból viszonyt jó volt hogy azóta lazultak azok a görcsös kötelékek amik " börtönben " tartottak furcsa szabadság érzésem volt és már nincs bennem az hogy örökké másnak feleljek meg holott már nagykorú is vagyok(ez azért nem elhanyagolható )
Nálad viszont nem tudom szabad e ilyesmit latolgatnod célt nem érsz vele mert nem hiszem hogy jól reagálnának bár ahány család annyi ember.Többre mész ha ehelyett beszélnél a családtagjaiddal az jóval nagyobb bátorságra vall mint megszökni.
Szökj meg bátran!
A nyelvtantanárod biztosan ad néhány ingyen órát, nála meghúzhatod magad, amíg metanulsz helyesen írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!