Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy szökjek meg otthonról?

Hogy szökjek meg otthonról?

Figyelt kérdés
Nem rég lettem 18 és türhetetlen itthon a helyzet,anyám alkoholista,apám is piál rendesen, állandóan megy itthon a veszekedés.Engem is szoktak,bántani.Nagyon nem merek még a lakásból se kimenni mert azért is balhéznak és belémkötnek stb..szóval igen csodálatos szülőkkel vagyok megáldva.elegem van már az egészből.el akarok tünni itthonról vagy inkább végzek magammal ha sokáig kell ezt tűrnöm.Van valamennyi pénzem abból el lennék egy ideig de nem tudom hova mehetnék,van valami ötletetek?
2023. jún. 19. 13:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem tudod, hová menj, akkor nagyon okosat - így ismeretlenül - mi sem fogunk tudni mondani. Nem tudjuk, ki van a családodon kívül.
2023. jún. 19. 13:13
 2/28 anonim ***** válasza:
94%

Van végzettséged? Mit tudnál dolgozni?

Ilyen szituban olyan munka a jó , ahol kapsz szállást.

2023. jún. 19. 13:21
 3/28 A kérdező kommentje:
Igen van és munkatapasztalatot is van.
2023. jún. 19. 13:27
 4/28 anonim ***** válasza:
97%
Akkor szedd össze a papírjaidat, bizonyítványok , születési anyakönyv, mindent, és keress a neten valami munkát. Szerintem a pénzt tekintsd vésztartaléknak, és minenképp férőhelyet adó munkával indíts, mert az első fizu csak egy hónap múlva jön, meg kell hogy legyen vésztartalékod is.
2023. jún. 19. 13:38
 5/28 anonim ***** válasza:
97%

Milyen végzettséged van, mennyi tapasztalatod és mennyi pénzed?

Ezek ismerete nélkül nem sokat lehet tanácsolni

2023. jún. 19. 13:38
 6/28 anonim ***** válasza:
84%

Egy biztos, az öngyilkosság eszedbe ne jusson!

Nagyon-nagyon fiatal vagy, még előtted áll egy egész élet, ami akár csodálatos is lehet, ha úgy alakítod.

Menekülj el onnan, az a 2 barom meg igya magát halálra, ha annyi eszük van.

2023. jún. 19. 13:42
 7/28 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell megszökni, mert nagykorú vagy. Ahogy mondták, szedd össze az irataidat, az nélkülözhetetlen. Szállás kell és munka. Családi körben vagy barátok között be tud valaki átmenetileg fogadni?
2023. jún. 19. 13:45
 8/28 A kérdező kommentje:
Sajnos senki ráadásul jó messze akarok innen menni de tudom hogy a rendőrséggel kerestetni fognak.
2023. jún. 19. 13:57
 9/28 anonim ***** válasza:
98%

Es ha kerestetnek? HA a rendorseg megtalal (azert nem mindig veszik am komolyan ezeket az eltuneseket..) te elmondod nekik a szitut, aztan ennyi. Nagykoru vagy, haza nem visznek mar es tilos kiadniuk az adataidat is, lakcimet, stb.

Soha nem tudjak meg, hogy merre vagy, hacsak te el nem szolod magad. 🤷‍♀️

Szoval ha komolyan gondolod, akkor a tobbiek mar leirtak, hogy mit kene tenni.

Nehez, de nem lehetetlen, nem te leszel az elso es az utolso se, aki igy menekul otthonrol.

2023. jún. 19. 14:01
 10/28 anonim ***** válasza:
97%
Ha megtalálnak mondod hogy oké, jól vagy, nem kívánsz velük kapcsolatot. Nem fogják erőltetni
2023. jún. 19. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!