Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan szökjek meg otthonról?

Hogyan szökjek meg otthonról?

Figyelt kérdés

Pontosabban Kínába szeretnék menni a barátomhoz. A szüleim ellenzik, nem tudják elfogadni, hogy kínai. Azt mondták nem tudnék megszökni, megtalálnának. Gyűlölök itthon lenni, apámat ki nem állhatom. Elegem van. Eljönne értem és úgy mennénk vissza Kínába. Tényleg olyan lehetetlennek hangzik?

19/L

2019. ápr. 13. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt vagy, azt csinálsz amit akarsz. De azért gondold át, mert szerintem csak dacból akarsz elszökni.
2019. ápr. 13. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire töketlen fecske vagy, hogy itt kell megkérdezned, inkább ne indulj el. Már a buszmegállónál eltévedsz.
2019. ápr. 13. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Kamu.

19 évesen JOGILAG simán mehetsz.

Ja, hogy nem tudod a nyelvet és nincs lóvéd meg ott is elfogadott szakmád...cumi.

2019. ápr. 13. 20:27
 4/8 A kérdező kommentje:
A barátom ajánlotta fel, hogy költözzek hozzá! Egyetemre járnék, kínai nyelvet és kultúrát tanulnék. Itt nem a pénzzel van gond, se a nyelvvel, hanem a szüleimmel. Hiába mondtam nekik, hogy felnōtt vagyok, csak kiabáltak.
2019. ápr. 13. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet azért féltenek,mert bajba kerülné. Mellesleg honnan tudod,hogy Kínai?
2019. ápr. 13. 20:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, honnan tudom? Hát a barátom :D Nem rég ment vissza Kínába, Júniusba jön csak vissza értem. Akkor lépnék le.
2019. ápr. 13. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon naiv vagy. Azt hiszed, elmész Kínába, és rögtön bejutsz egy egyetemre úgy, hogy a nyelvet sem beszéled? Miből akarsz megélni? A barátodból? Persze, ez így most tök romi, hogy ő a világ túlsó felén, meg tiltott szerelem, ó jaj. De amikor ott leszel, egy idegen kultúrában, ahol szavukat sem érted, és mindenki ferde szemmel néz rád, nincs pénzed, szar az idő, a barátod meg dolgozik, te meg legszívesebben hazamennél. Ja, hogy felégettél minden hidat magad mögött?

Tudom miről beszélek, magam is átéltem hasonlót, és végigasszisztáltam a barátnőm halálos depresszióját, aki csak ide Európa közepére ment el szerelemből, Franciaországba, egy férfi után. Te nagyon messzire akarsz elmenni, gondolj arra, hogy ha bajba kerülsz, akkor mit teszel?

2019. ápr. 13. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:
60%

Te is csak papíron vagy felnőtt.

Nézz már magadba!

19 évesen a gyíkhun kérsz tanácsot, hogy hogyan lépj le anyádéktól?

Nem is tudom, sírjak-e vagy nevessek.

Szánalmas.

Mihez kezdenél egy idegen világban, egyedül?

Tudom, ott a barátod.

Meg a családja, meg a haverjai, akikkel egy szót nem tudsz váltani, egyedül semmire nem lennél képes.

Még egy betanított munkát sem tudsz elvállalni egy szalag mellett, mert nem érted a nyelvet...

2019. ápr. 13. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!