Szökjek el otthonról?
Utálok itt élni.Szerintm a szüleim nem normálissak.Mindíg mindenbe belekezdegetnek.16 éves lány vagyo elkezddik ,hogy felnőtt vagyok és azt csinállok ,amit akarok.De sohova engednek ki nem mehetek osztálykirándulásokra,bulikba,pizsipartira stb..Mondhatni a suli életéből is ki maradok és ezért kiközösítennek engemet és ezért féllek suliba járni.DE még mindíg a suli mint ,hogy itt legyek ezekkel eggyütt.Else kezdődött a suli ,de a mostani osztályfőnököm jobban észre veszi ha baj mint a ezek.Pár nap alatt észre vette hol ott ezek még meg sem kottyant!!!
Azt mondták felnőtt vagyok azt csinálok ,amit akarok és nem muszály 9-kor aludni mennem erre tegnap nézem a tv-t és az anyám oda jön kezdegetni ,hogy tünny dögölni te **** és megvert elkezdett pofozni mint a párnát porolni és tépni a hajam.Sírva mentem aludni mindíg sírva megyek miattuk aludni.Már nem egyszer szerettem volna öngyilkos lenni e miatt...úgy beszélnek velem mintha a kutyájuk lennék..ezek mellett az apám iszik és ha részeg akkor itt pokol van..az apám is szokott verni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!