Hogy szökjek el otthonról?
Figyelt kérdés
Szüleim az ablakomra szúnyog hálót raktak es nem tudok rajta kimászni, szerintetek hogy tudom ugy kiszakítani vagy bármit is csinálni vele úgy hogy ne vegyék észre ?2013. júl. 18. 20:53
1/3 anonim válasza:
Sehogy, a szúnyoghálót nem tudod úgy leszedni ha oda van ragasztva, legalábbis úgy nem, h vissza tudd utána rakni.
Minek akarsz elszökni? Én annó elszöktem egyszer (elég kicsi voltam, vhogy ált. iskolás lehetettem), én nagyon megbántam. Mikor otthon észrevették, egyből elkezdtek keresni és sosem felejtem el azt a csalódást anyukám arcán mikor megtalált a városba. Pedig ez nappal volt és a bátyámmal együtt mentem el és ennek már vagy 10 éve
2/3 anonim válasza:
Nem érdemes elszökni,nem ismerem a szüleidet sajnos de ha szerintem megbeszéled velük a dolgokat normálisan (nem szemtelenül) akkor szerintem elengednek otthonról.
3/3 anonim válasza:
nekem az öntapadós kétoldalú ragasztó nagyon bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!