Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most így apám átvert, bajban...

Most így apám átvert, bajban hagyott vagy csak én érzem így? Részletek lejjebb.

Figyelt kérdés

32 éves nö vagyok. Elváltam. Két lányommal, 11 és 13 évesek, apámmal élek, az ö családi házában. Apám 58 éves. 12 éve özvegy. A ház 5 szobás, 2 fürdöszobás, 2 szintes. Anya halála után 50-50 %-ban lettünk tulajdonosok, apának haszonélvezete van az egészen.

6 éve elváltam, akkor hazaköltöztem. Mindenkinek jó volt. Hely van böven, apa sincs egyedül, közösen fizetünk mindent, én viszem a háztartást, cserébe apa vigyáz a lányokra, ha iskola szünet van. Ö már nyugdíjas. Katona volt.

Tavaly megismerkedett egy amerikai-magyar kettös állampolgár növel.

A nö 43 éves, elvált, gyereke nincs. A váláskor rengeteg pénzt kapott a férjétöl, akivel közös cégük volt. A volt férje kifizette öt a cégböl, így lett egy csomó pénze. Van egy lakása Magyarországon és Kaliforniában is.

Ez a dolog apa és a nö között állítólag komoly. Nem élnek együtt, de rengeteget utaznak, kirándulnak, apa több estét is ott alszik nála.

Ilyenkor mindig csak este megy el, amikor én már hazaértem a munkából, 5 után. Addig ö van a lányokkal.

Most viszont azt találta ki, hogy a barátnöje elutazik egész nyárra Amerikába, és ö is megy vele. Csináltatott útlevelet, megvették a jegyeket és valamiféle beutazási engedélyt is kért, amivel 3 hónapot maradhat. Szeptember 16-án jönne vissza.

És mindezt így tegnap elmondta. Köpni-nyelni nem tudtam. Én dolgozok. Kire hagyjam a lányokat?

Amikor ezt megkérdeztem, megvonta a vállát és azt mondta, van a lányoknak apjuk, van másik nagyszülöjük, vihetem öket táborba, napközibe vagy vegyek ki szazbadságot. Évek óta segít, most oldjam meg egyedül.

Tökre kivagyok. Szerintetek is kitolt velem? Úgy érzem, hátba támadott. Kinek van igaza?

2023. jún. 19. 00:37
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Röviden: nincs igazad.
2023. jún. 19. 07:31
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Apádnak van egy saját élete. Szerintem gratulálok neki, kívánja jó utat és kellemes időtöltést, egyben köszönd meg az időt, amíg tudott segíteni. A többi egyéni probléma, de semmiképp nem apád felelőssége, meg akkor sem, ha most ez hirtelen jött. Főleg ha szerelmes, akkor mondhatsz bármit. De értem a problémát, csak szerintem nem lenne helyes lelkiismeretfurdalást kelteni benne.
2023. jún. 19. 07:49
 13/45 anonim ***** válasza:
58%

"Szerintem gratulálok"=

"szerintem gratulál"

2023. jún. 19. 07:50
 14/45 anonim ***** válasza:
74%
"Gratulálj" , bocs hülye szótár
2023. jún. 19. 07:50
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
Apádnak is lehet élete. Ráadásul nem örökre megy el, ennyi neki is jár. És abban is igaza van, hogy a gyerekeknek van apja. Abban meg neked lehet igazad, hogy előbb is szólhatott volna neked.
2023. jún. 19. 07:53
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

Ciki hogy későn szólt, de igaza van. Oldd meg. A te gyerekeid.

Nem várhatod el hogy élete végig a gyerejeid apja is legyen, ingyen bébiszitterkedjen. Neki is van élete.

2023. jún. 19. 08:18
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Az apádnak van igaza. Nagyok már a lányaid, tudnak magukra vigyázni míg hazaérsz. Nem tolt ki veled, te vagy nagyon önző. Hosszú, boldog életet kívánok apádnak.
2023. jún. 19. 08:23
 18/45 anonim ***** válasza:
94%

Szóval 19 évesen a semmire szültél, majd apád nyakára költöztél a gyerekekkel és elvárod, hogy apád ingyen baby sitteljen egész nyáron.

Nem, nincs igazad. Örülj, hogy apád ilyen aktív.

2023. jún. 19. 08:29
 19/45 anonim ***** válasza:
97%

Apádnak haszonélvezete van a házon és még ingyen bebiszitter is volt. A lóf.sznak is van vége.

Örülj, hogy a haszonélvező apád nem rakott ki a lakásból és vigyázott eddig is a lányaidra! Megtalálta a boldogságot és még ennyi szívesség után neked áll feljebb? Apád élje az életét és te is a magáért. Ne akard a gyerekeidet rátukmálni az apádra, hiszen nem neki szülted.

Felnőtt nő vagy. Eddig kaptál szívességet, ami nem azt jelenti hogy örökké így lesz. A helyedben megköszönném apádnak az eddigi segítséget és jó utat valamint sok boldogságot kívánnék neki. Aztán a lányoknak önállóságot tanítanék.

2023. jún. 19. 08:35
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a történet igaz, akkor súlyos gond a fejben. Csak nem az apukádéban.
2023. jún. 19. 08:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!