Mi lesz testvéremmel a szüleink halál után?
Kérdező: a beilleszkedési zavarát mi okozza, mert ha betegség, akkor megváltozott munkaképességűként leszázalékolhatják és kap(hat) (valamennyi) ellátást, vagy ideiglenesen, vagy véglegesen.
Tehát vagy betegség, vagy összeférhetetlenség miatti a probléma, ezt kellene - illetve lenne érdemes - valahogyan kideríteni.
Az összeférhetetlen emberek általában betegek, csak maguk sincsenek tisztában vele.
Ideig-óráig elvannak, majd kirúgják őket vagy ők jönnek el.
Gyengék a szociális készségeik.
Vagy asperger, autizmus.
Szerintetek foglalkoztak ezekkel 30-40 éve?
Nem.
Szerintem Apám is az.Fél évnél tovább nem bír, összevesz mindenkivel, viccet nem érti, állandó megfelelési kényszere van.
Nem is tudom hogy bírta eddig.
Az, hogy sportos nem számít, én is sportolok, a házban, durva agorafóbiával.
Az ilyen, hozzánk hasonló embereknek kizárólag az lenne jó, ha otthonról tudnánk dolgozni.
De ehhez felsőoktatás kellene, na meg ki alkalmazna így?Senki.
Legyél egyéni vállalkozó, ja ilyen adóterhekkel.
Hiába 21.század,EU ország, virtuális világ, még mindig ott tartunk, mint a szocializmusban.
Bejárni és emberek közé menni.
Az ő dolga, minimálisan sem érdekelne.
Elkezd dolgozni és eltartja magát - ha nem, így járt.
Ha súlyos beteg volna sem kellene gondozni a saját kontódra, de nem súlyos beteg, csak lusta és antiszociális.
Nyugi, ha ennie kell, akkor elmegy melózni.
Éhen hal.
A szüleid miért nem küldik el dolgozni?
Ne legyél buta, ne tartsd el, mondd neki, hogy menjen dolgozni és tartson el ő téged! Nyilván nem fog, de én ezt mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!