Szülők mit reagálnátok ha kiderülne, hogy a 20 éves fiatok titokban rendszeresen prostikhoz jár?
Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 15:54
11/42 anonim válasza:
Nem mondtam, h normális. Csak azt mondtam, hogy egy 20 éves ember felnőtt és a szülőnek semmi köze hozzá. Ha olyan lenne a viszonyuk, már rég tudnának, mi a gyerekük baja. De az alapján, h a prostizásról sem szólt, valószínűleg nem ilyen a viszonyuk és az, hogy vájkálnak a magánéletében eléggé nagy parasztság.
12/42 anonim válasza:
Köze nincs hozzá a szülőnek, ha mindezt a gyerek saját pénzéből teszi. Viszont nem is normális, ezért beszélnék róla vele hogy mi az oka.
13/42 anonim válasza:
Nevetséges nagyon sok válasz.
Az egyik kérdés alá azt írják, hogy a 20 éves az már felnőtt, ugyanezek más kérdések alá azt írják, hogy a 20 éves még kisgyerek. Úgy csűrik-csavarják a dolgokat, ahogy nem szégyellik.
14/42 anonim válasza:
Semmit. Magánügye.
A gond ezzel inkább az, hogy rákap az ízére, már ha érted mire gondolok.
Ott "bármit" megtehet és "bármit" megtesznek neki és kiég, mire megállapodna egy "átlagos" nőnél.
15/42 anonim válasza:
20 évesen oda megy ahová akar.
Semmi köze hozzá már a szülőnek, hogy mit csinál felnőtt ember.
16/42 anonim válasza:
Elgondolkoznek, hogy tudtam ilyen fiút nevelni, akinek ingyen nem jön össze a szex.
17/42 anonim válasza:
Nem azt írta a kérdező, hogy nem jön össze neki ingyen.
Semmi gond ha prostihoz jár, persze nem a szemétégetőnél lévő egyfogú retkekhez.:)
18/42 anonim válasza:
Sehogy. A lányok is elmennek időnként férfiprostihoz.
19/42 anonim válasza:
Mennyi prűd lepontozgató van itt.
Legalább indokoljatok már agyhalottak mielőtt lepontoztok mindenkit óvodások.
20/42 anonim válasza:
Ha nem az én pénzemből tenné, tanulna, és védekezne, mikor prostizik, nem érdekelne. De honnan tudnám meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!