Ha a gyereked utálná az öleléseket és megkérne, hogy ne csináld, ölelgetnéd napi szinten?
Én sem szeretem, és azt, aki nem képes tiszteletben tartani a kérésemet, erélyesen rászólok és ha az sem segít, ignorálom.
Nem érdekel, hogy családtag ÉS ráadásul fiatal férfi, nekem ne fitogtassa a hatalmát, "úgyis az lesz, amit én akarok". Hát, nem.
Higgadtan elmondtam neki, hogy ne ölelgessen, nem fogta fel, juszt azért is, "nehogy már én diktáljak". Aztán miután a harmadik kérés után egyszerűen elküldtem a jó édes anyukájába, visszavett...
Bocs, vannak tuskók, akik nem értenek másból, és nekem nem kötelességem elviselni, hogy xy öleljen, meg játékosan magához szorítson, mert "olyan kis aranyos tini vagyok". What?
Gyerekként és felnőttként sem szeretem ha valaki hozzám ér, úgyhogy ezt a családom is mindig tiszteletben tartotta már egészen kicsi korom óta.
Szerintem alap (főleg családtag), ha valaki megkér valamire ne tedd.
Nem. De gondolom kamasz és most semmi sem jó, mindenki hagyjon békén korszakát éli.
Ilyenkor, amikor jobb kedvében van kell elkapni és megszeretgetni. :)
Ez teljesen normális, tartsd tiszteletben a kérését.
A mi kamaszunknál majdnem fél évig tartott, de utána elmúlt, ugyanúgy jön ☺️
Nekem is hiányzott, de ez része az egészséges személyiségfejlődésnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!