Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a gyereked utálná az...

Ha a gyereked utálná az öleléseket és megkérne, hogy ne csináld, ölelgetnéd napi szinten?

Figyelt kérdés

2023. máj. 16. 21:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
7%
Hat ha még nem kamasz, akkor vinnem autizmus kivizsgalasra.
2023. máj. 16. 22:15
 12/34 A kérdező kommentje:
#10 Miért nem mindegy? Ha 15 évesen mondja, akkor nem érdekel, mert életkori sajátosság?
2023. máj. 16. 22:15
 13/34 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Örülnék neki, mert én se szeretek ölelkezni.
2023. máj. 17. 06:48
 14/34 anonim ***** válasza:
88%
A lányom kicsi korától utálja az ölelgetést és puszit, így nem is ölelgetem. Nem autista, teljesen normális gyerek. A fiam (aki adhd-s), ő igényli az ölelést, de csak tőlem, amúgy mindenkivel kerüli a testi kontaktust. Én is ilyen vagyok 1-2 ember van, akit szeretek megölelni. Utalnám, ha bárki erőltetni, akitől nem igénylem.
2023. máj. 17. 07:07
 15/34 anonim ***** válasza:
93%

Én sem szeretem, és azt, aki nem képes tiszteletben tartani a kérésemet, erélyesen rászólok és ha az sem segít, ignorálom.

Nem érdekel, hogy családtag ÉS ráadásul fiatal férfi, nekem ne fitogtassa a hatalmát, "úgyis az lesz, amit én akarok". Hát, nem.

Higgadtan elmondtam neki, hogy ne ölelgessen, nem fogta fel, juszt azért is, "nehogy már én diktáljak". Aztán miután a harmadik kérés után egyszerűen elküldtem a jó édes anyukájába, visszavett...

Bocs, vannak tuskók, akik nem értenek másból, és nekem nem kötelességem elviselni, hogy xy öleljen, meg játékosan magához szorítson, mert "olyan kis aranyos tini vagyok". What?

2023. máj. 17. 07:28
 16/34 anonim ***** válasza:
90%

Gyerekként és felnőttként sem szeretem ha valaki hozzám ér, úgyhogy ezt a családom is mindig tiszteletben tartotta már egészen kicsi korom óta.

Szerintem alap (főleg családtag), ha valaki megkér valamire ne tedd.

2023. máj. 17. 08:06
 17/34 anonim ***** válasza:
48%

Nem. De gondolom kamasz és most semmi sem jó, mindenki hagyjon békén korszakát éli.

Ilyenkor, amikor jobb kedvében van kell elkapni és megszeretgetni. :)

2023. máj. 17. 08:28
 18/34 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen mindegy hány éves.Bölcsődében dolgozom egy 3 éves nem szereti az ölelést nem fogom ráerőszakolni érző ember ugyanúgy akárhány éves vannak jogai nemfogod ráerőszakolni azt amit ő nem akar.
2023. máj. 17. 08:45
 19/34 anonim ***** válasza:
92%

Ez teljesen normális, tartsd tiszteletben a kérését.

A mi kamaszunknál majdnem fél évig tartott, de utána elmúlt, ugyanúgy jön ☺️

Nekem is hiányzott, de ez része az egészséges személyiségfejlődésnek.

2023. máj. 17. 08:45
 20/34 anonim ***** válasza:
70%
Nem, nem ölelgetném. Na és ha téged, mint gyereket a szülőd kérne ra?
2023. máj. 17. 08:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!