Mit gondolsz Apámról, miért nem segített rajtunk?
Történet ott kezdődik, hogy megszerettük volna vásárolni az egyik újépítésű házát, a szülői háztól 5 km-re, mind a két testvérem azt mondta, nekik nem kell, jó helyen lesz nálunk.
Van saját lakásuk stb. messze laknak.
Ezzel az ingatlannal, nem sok munka lett volna vele, és egy jó helyen van 1000 nm2 kerttel, ezért is akartuk megvenni...
De nem, szó se lehet róla, beszéljem meg Tesóimmal...
Ez után vettünk egy kertes 100 éves házat 20 km odébb, sokkal zajosabb helyen fele annyi kerttel (ennyi volt a keretünk sajnos), de rengeteg munka van benne, tetőcsere, pince fődém csere, vízesedik stb.
--------
Elengedtük ezt a témát, és kivettünk albérletet. havonta 1x hazanézünk, most úgy alakult, hogy nem mentünk, mert sokan jöttek megnézni a picit az albérletben,
Vasárnap felhívott mi az, hogy nem mentünk...., holott nálunk is jöhetne
Nem értem.
Miben nem segített?
Valószínűleg ahogy te sem, a családban senki nem tud kommunikálni. Csak célozgatni, himihumizni, rébuszokban beszélni és elvárni, hogy gondolatolvasó legyen a másik.
Ha jól hámoztam ki, apád építési vállalkozó vagy elég gazdag, hogy több újépítésű háza legyen.
Ti kinéztétek az egyiket, remélve, hogy odaadja azon az áron amennyi a ti keretetek egy romosabb házra? Jól értettem?
A szaggatott vonal alatti részt meg egyáltalán nem értem.
Elég nagy lukak vannak a sztoridban.
Minek kell a tesók engedélye a házvásárláshoz???
Minek vettétek meg a régit?
Minek kell apád segítsége?
Nem írtad le, hogy mit beszéltél a tesóiddal, nem egyeztek bele? (Ha nem is kérdezted őket, akkor ki a hlye? 🙃)
Elég gyanús, hogy valakinek (tesóid és/vagy apád) ki akartad szúrni a szemét vmi nevetséges összeggel, ha egy új építésű helyett végül csak egy romos százévesre volt a keret. (Az "örökséged" is benne van a sztoriban -ami ugye élő szülő esetén nem is létezik, igaz?)
Amúgy ha vettetek végül házat, akkor miért kellet albérlet? Tiszta katyvasz...
(Ja, és szerintem pár hete/hónapja már kiírtad ezt a kérdést, nem friss a sztori, tehát kötve hiszem, hogy "elengedtétek ezt a témát", ha még mindig ezen rugózol...)
Tesoid is meg akarták venni?
Vagy a ház az apade?Azért kellett megbeszélni?
Vagy nem értem.
Ha egy random ház, akkor minek kell megbeszélni másokkal a vetelt? Ha tesoid azt mondták nekik nem kell, akkor miért durciztal be?
Ha a másik házat lattatok, hogy szar, sok a munka vele miért vettetek meg?
És hova nem mentetek haza?
Mit kellett volna apadnak segítenie?
Amikor ilyen kérdéseket olvasok nem tudom eldönteni, hogy a szerkesztője be van szívva, vagy alkohol hatása alatt áll, vagy szimplán csak nem tud normálisan fogalmazni...
Ja, most olvasom, hogy apád építette a házat...
Akkor már csak az a kérdésem, hogy mire durciztal be, ha nem kellett a tesoknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!