Hogyan rendeljek meg majd dugjak el egy olyan könyvet, amit szégyellek a szüleim előtt?
16 éves vagyok, nincs saját keresetem. Anyu azt mondta, ha olvasni akarok, könyvre mindig ad pénzt, havi 2-3 darabot vehetek. Most is szeretnék könyvet rendelni, de amikor megérkezik, mindig kérik, hogy mutassam meg mit vettem. Egy sztár saját könyve ez egyébként, akit anyukámék nem szeretnek. Nem akarom, hogy cikizzenek vele. Valamint a szüleim jobban szeretik, ha “értelmes” dolgokat olvasok, mondjuk ismeretterjesztő könyveket vagy szépirodalmat.
Tehát, hogyan kivitelezzem? És hogyan dugjam el? Arra is gondoltam, hogy elégetem, ha elolvastam, de előtte?🤣
Ha csak 400 Ft a téma, akkor az nyugodtan megspórolhatod a fagyipénzből is.
Amúgy a sztárok könyvei tényleg meglehetősen értéktelen divatáruk, hisz az ilyesmiket kivétel nélkül szellemírók írják az image-szakemberek és/vagy producerek felkérésére.
Biztos van olyan ismerősöd, akinek a címére rendelheted, így diszkréten hozzájuthatsz. Otthon becsomagolod papírba, és a régi iskolai könyveid közé teszed - ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!