Hogyan rendeljek meg majd dugjak el egy olyan könyvet, amit szégyellek a szüleim előtt?
16 éves vagyok, nincs saját keresetem. Anyu azt mondta, ha olvasni akarok, könyvre mindig ad pénzt, havi 2-3 darabot vehetek. Most is szeretnék könyvet rendelni, de amikor megérkezik, mindig kérik, hogy mutassam meg mit vettem. Egy sztár saját könyve ez egyébként, akit anyukámék nem szeretnek. Nem akarom, hogy cikizzenek vele. Valamint a szüleim jobban szeretik, ha “értelmes” dolgokat olvasok, mondjuk ismeretterjesztő könyveket vagy szépirodalmat.
Tehát, hogyan kivitelezzem? És hogyan dugjam el? Arra is gondoltam, hogy elégetem, ha elolvastam, de előtte?🤣
Látom, már nem aktuális, de azért én is azt tanácsolom, hogy iratkozz be a könyvtárba. Ott sem találsz meg mindent, de rengeteg olyasmi is szembe jöheg ott, amiről most még nem is tudod, hogy érdekel.
Az érveléshez meg: hát téged ez érdekel. Nem példaképként, hanem érdekességként. (Ajánlom egyébként Havastól a K*rva élet című könyvet, az meg konkrétan k*rvákról szól, de érdekes. Tán még a szüleidnek is tetszene, hiszen kis túlzással ismeretterjesztő mű.)
1. elmondod nekik rendesen, tisztán, hogy téged ez érdekel és pont.
2. nem veszed meg, hanem kölcsönzöd a könyvtárból.
Nyugi emberek, már megtaláltam, majdnem ki is olvastam! :D
Egyébként igen, nem kapok pénzt, csak minden reggel egy 1000-est, hogy a suliba menet vegyek valami rágcsát vagy szendvicset a kisboltban, de az el is fogy, mert éhes vagyok. Ha nagyobb dolog kell vagy szeretnék valamit, azt megveszik. Ha megyek valamerre a barátaimmal, akkor adnak pénzt, de ami maradt visszakérik, én meg jó fej vagyok, így visszaadom az utolsó szálig.
Bocsi a megjegyzésért, de a szóban forgó sztárocska - Stohl András - egy többszörösen lebuktatott iszákos és drogos alak, aki gátlástalansága folyományaként már többször okozott komoly közlekedési balesetet - tehát csak a szerencsén múlott, hogy nem gyilkolt meg ártatlan embereket a közúti forgalomban!
😡
Az illető tele van pénzzel, három nőtől öt gyereke van, de olyan életszemlélettel éli az életét, mint egy neveletlen fiatal. Az ország szégyene, hogy ilyen szar alakot nagypénzes szerződésekkel futtatnak a színészi pályán, hisz több száz érdemesebb ember is akadna egy ilyen mitugrász helyére!
🤢
#39 Én pont az “izgalmas” élete miatt kedvelem. Jó ilyenekről olvasni. Nyilván elítélem a baleseteit, a nőügyei rá tartoznak, felőlem lehetett volna 20 neje is, de az interjúk, műsorok alapján nagyon jó arc és szerintem jó színész.
De nyilván mindenki kedvelje azt, aki neki szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!