Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan rendeljek meg majd...

Hogyan rendeljek meg majd dugjak el egy olyan könyvet, amit szégyellek a szüleim előtt?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, nincs saját keresetem. Anyu azt mondta, ha olvasni akarok, könyvre mindig ad pénzt, havi 2-3 darabot vehetek. Most is szeretnék könyvet rendelni, de amikor megérkezik, mindig kérik, hogy mutassam meg mit vettem. Egy sztár saját könyve ez egyébként, akit anyukámék nem szeretnek. Nem akarom, hogy cikizzenek vele. Valamint a szüleim jobban szeretik, ha “értelmes” dolgokat olvasok, mondjuk ismeretterjesztő könyveket vagy szépirodalmat.

Tehát, hogyan kivitelezzem? És hogyan dugjam el? Arra is gondoltam, hogy elégetem, ha elolvastam, de előtte?🤣

nov. 25. 03:06
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
51%
KÖnyvtáron nem gondolkodtál?
nov. 25. 09:49
 22/45 anonim ***** válasza:
29%

Stohl András - fúha...

Amúgy köszi, hogy elárultad - de legközelebb inkább hallgass a jó ízlésű szüleidre, mert ahogy most olvasom a csóka ügyeit - hát ez tényleg egy gátlástalan, túlpénzelt - de személyiségileg csak egy abszolút nullkategóriás és söpredék alak!

nov. 25. 09:56
 23/45 anonim ***** válasza:
24%
Jó szarul gazdálkodsz, hogyha nincs 400 forintod... Vagy eleve nem kapsz zsebpénzt? Ez mondjuk furcsa.
nov. 25. 11:03
 24/45 anonim ***** válasza:
50%
Könyvtár ;)
nov. 25. 11:04
 25/45 anonim ***** válasza:
33%
Rendeld csomagautomatába, nem muszáj mindig otthon lenni. 400 ft meg kb egy tábla csoki ár.
nov. 25. 11:19
 26/45 anonim ***** válasza:
82%

(A) Tényleg nem veszed meg, mert valószínűleg semmi érték nincs benne.

(B) Megmondod, hogy téged nagyon érdekel, de nem szeretnél semmit sem csinálni a hátuk mögött.

(C) Ha nagyon nem engedik és nagyon akarod, akkor megrendelhetii valaki ismerősöd a saját nevére/címére, te meg kifizeted neki, tartani meg lehet vagy ennél asz ismerősnél vagy iskolai szekrényben is akár, otthon előbb-utóbb megtalálnák, úgyhogy ott szerintem ne.

nov. 25. 11:21
 27/45 anonim ***** válasza:
87%
(D) Igen még van az automata, ahogy az előző írta
nov. 25. 11:21
 28/45 anonim ***** válasza:
96%

A kérdezőnek nem az volt a baja, hogy összefutnak a szülei a futárral, hanem az hogy a szülei számon kérik, hogy mire költötte a pénzt, elvárják hogy megmutassa a megvásárolt könyvet. Akkor édes mindegy, hogy hova viszik, ha csomagponton veszi át, utána akkor is számon kérik a szülei.

Egyébként nekem nem meglepő, ha valaki nem kap rendszeres zsebpénzt. Nekem is úgy volt gyerekkoromban, hogy nem kaptam rendszeresen pénzt, hanem ha valami kellett, akkor szóltam a szüleimnek, hogy kérek rá pénzt (aztán ők eldöntötték, hogy az tényleg kell-e nekem, de az már mellékes). Ahogy látom a kérdező is így van, hogy nem minden hónapban kap X forintot, hanem ha valamit venni akar, akkor szól a szüleinek és adnak rá pénzt.

nov. 25. 11:40
 29/45 anonim ***** válasza:
74%

csomagautomatába kérd a könyvet, ahhoz meg telefonra (sms-ben, esetleg valamelyik ingyenes csevegőszoftverre úgy, mint WhatsApp, Viber, stb.) kérd a nyitókódot.

Aztán mikor kivetted a könyvet, akkor töröld az üzenetet. Utána már csak a könyvet kell eldugni.

nov. 25. 12:14
 30/45 anonim ***** válasza:
84%
Mi lesz majd veled, ha a 18+ dark romance eroticát akarod olvasni? xD
nov. 25. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!