Ha a gyereked utálná az öleléseket és megkérne, hogy ne csináld, ölelgetnéd napi szinten?
Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 21:17
4/34 anonim válasza:
Ha megkérik az embert valamire, amire aztán magasról tesz, azzal azt demonstrálja, hogy a másik ember egy senki a szemében. Az ilyen viselkedés azt üzeni: "kérhetsz amit akarsz, úgyis az lesz amit én akarok!"
Így lehet a gyerekkel megutáltatni az ölelésen kívül önmagunkat is.
6/34 anonim válasza:
Én azt nem szerettem ha puszit adtak. :D
Ezért nem puszilgattak. Igazából most is csak három ember van a családban, akinek hagyom; anyukám, nagymamám, öcsém.
8/34 anonim válasza:
Igen. Ne a gyerek akarjon diktálni, mit képzel magáról...
9/34 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Annak aki leszavazta a válaszolókat: Kérlek, fejtsd ki, hogy miért nem hasznosak ezek a válaszok! Ha nem megy, akkor gratulálok, ma is megnyomtál pár piros gombocskát, már megérte felkelni!
2023. máj. 16. 21:55
10/34 anonim válasza:
"gyereked" .. mégis hány évesről van szó.. Mert nem mindegy ha egy 5 éves mondja vagy épp egy 15 éves.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!