Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Helytelen kitenni itthonról,...

Helytelen kitenni itthonról, miután lebukott, hogy illegális szert használt?

Figyelt kérdés

A lányomat drogozáson kaptam. Egy barátnője szólt, mert még ő is aggódott érte. A lányom pontosan tudja, hogy zéró toleranciám van a drogozás felé, mégis megtette. Állítja, hogy nem rendszeres és nem károm, amit használ, kiderült, hogy több alkalom is volt. Már tavaly is. Összesen 3 alkalom elvileg - vagyis ennyit ismer be.

Én megmondtam, hogy vagy hajlandó elismerni, hogy problémája van, és a diplomaosztó után már másnap megy is elvonóra, vagy mehet Isten hírével. Azóta össze van törve, hogy igazságtalan vagyok, és egyik variációt sem választja. Azóta győzköd, cikkeket mutogat a drogokról, stb.

Mit tennétek a helyemben? Most diplomázik, azért nem döntünk már ma.

2023. máj. 4. 15:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
91%
80# vagyok. Nekem egyszer öngyilkosságból rántott vissza a gomba. Nem egy kicsit, hanem már halálomon voltam és mikor a józanságból visszacsökkentem az általános emberi tudatállapotomba, már nem akartam öngyilkos lenni.
2023. máj. 7. 11:04
 82/90 anonim ***** válasza:
12%

81 a haverom lsd miatt lett öngyilkos.

-.-

Jó cuccok ezek mindenkinek ajánlom használatát

2023. máj. 7. 14:43
 83/90 anonim ***** válasza:
100%

82

S ezt így ki mondta? Én pl már több mint egy évtizede rendszeres vizet fogyasztottam, mikor az öngyilkosságon gondolkodtam. Akkor ha meg is teszem, a víz miatt tettem volna? Még véletlenül se az iskolai megalázások, igazságtalanság, és a kilátástalan helyzetem miatt?

2023. máj. 7. 14:54
 84/90 anonim ***** válasza:
27%

Mindenkire máshogy hatnak a drogok, az se normális, amit 81-es mond, meg az se, amit a 82-es.

A drog tudatmódosító szer. Egy idő után azt okozza, ami a 81-es barátjával történt.

Kérdező, mi a helyzet? Beszéltél a lányoddal?

2023. máj. 7. 15:00
 85/90 anonim ***** válasza:
16%

83 nem kimondta, hanem előtte élő és boldog emberi lány volt majd sokat szívott de gyakrabban lsd-zett és szép lassan leépült mentálisan.

Majd a sínre ugrott

2023. máj. 7. 15:01
 86/90 anonim ***** válasza:
23%

Drogozáson kaptad, de nem mentél segítő szakemberhez. Hívőnek mondod magad, de nem kerested meg a lelkészt, papot. Nem tudsz semmit a hit alapú ellátásokról AA, Kékkereszt.

Tőlünk mit vársz? Írjunk valamit, hogy lepontozd, vagy letorkold?

2023. máj. 8. 18:53
 87/90 A kérdező kommentje:
Mit segít, ha én tudok ezekről? A lányom ateista, nem hajlandó szakemberhez menni, és nagykorú.
2023. máj. 8. 19:13
 88/90 anonim ***** válasza:
0%
Monjuk kapsz tanácsot, hogy miképp kezelheted a helyzetet. Vannak hozzátartozói csoportok. Ismerik az ilyen családok dinamikáját. Maguk is benne voltak, vannak. Támogathatnának. De ha jártál volna ezekben, vagy olvastál volna róluk nem kellene nekem magyaráznom.
2023. máj. 8. 19:22
 89/90 anonim ***** válasza:
89%
Az ateistaságnak semmi köze a szakemberekhez.
2023. máj. 8. 19:42
 90/90 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom az egész esetet. Viszont meg kell értened azt, hogy ha elűzöd magadtól azt nem lehet visszacsinálni. Én akkor sem tagadnám ki a gyerekemet ha embert ölne.
2023. máj. 9. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!