Helytelen kitenni itthonról, miután lebukott, hogy illegális szert használt?
A lányomat drogozáson kaptam. Egy barátnője szólt, mert még ő is aggódott érte. A lányom pontosan tudja, hogy zéró toleranciám van a drogozás felé, mégis megtette. Állítja, hogy nem rendszeres és nem károm, amit használ, kiderült, hogy több alkalom is volt. Már tavaly is. Összesen 3 alkalom elvileg - vagyis ennyit ismer be.
Én megmondtam, hogy vagy hajlandó elismerni, hogy problémája van, és a diplomaosztó után már másnap megy is elvonóra, vagy mehet Isten hírével. Azóta össze van törve, hogy igazságtalan vagyok, és egyik variációt sem választja. Azóta győzköd, cikkeket mutogat a drogokról, stb.
Mit tennétek a helyemben? Most diplomázik, azért nem döntünk már ma.
81 a haverom lsd miatt lett öngyilkos.
-.-
Jó cuccok ezek mindenkinek ajánlom használatát
82
S ezt így ki mondta? Én pl már több mint egy évtizede rendszeres vizet fogyasztottam, mikor az öngyilkosságon gondolkodtam. Akkor ha meg is teszem, a víz miatt tettem volna? Még véletlenül se az iskolai megalázások, igazságtalanság, és a kilátástalan helyzetem miatt?
Mindenkire máshogy hatnak a drogok, az se normális, amit 81-es mond, meg az se, amit a 82-es.
A drog tudatmódosító szer. Egy idő után azt okozza, ami a 81-es barátjával történt.
Kérdező, mi a helyzet? Beszéltél a lányoddal?
83 nem kimondta, hanem előtte élő és boldog emberi lány volt majd sokat szívott de gyakrabban lsd-zett és szép lassan leépült mentálisan.
Majd a sínre ugrott
Drogozáson kaptad, de nem mentél segítő szakemberhez. Hívőnek mondod magad, de nem kerested meg a lelkészt, papot. Nem tudsz semmit a hit alapú ellátásokról AA, Kékkereszt.
Tőlünk mit vársz? Írjunk valamit, hogy lepontozd, vagy letorkold?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!