Helytelen kitenni itthonról, miután lebukott, hogy illegális szert használt?
A lányomat drogozáson kaptam. Egy barátnője szólt, mert még ő is aggódott érte. A lányom pontosan tudja, hogy zéró toleranciám van a drogozás felé, mégis megtette. Állítja, hogy nem rendszeres és nem károm, amit használ, kiderült, hogy több alkalom is volt. Már tavaly is. Összesen 3 alkalom elvileg - vagyis ennyit ismer be.
Én megmondtam, hogy vagy hajlandó elismerni, hogy problémája van, és a diplomaosztó után már másnap megy is elvonóra, vagy mehet Isten hírével. Azóta össze van törve, hogy igazságtalan vagyok, és egyik variációt sem választja. Azóta győzköd, cikkeket mutogat a drogokról, stb.
Mit tennétek a helyemben? Most diplomázik, azért nem döntünk már ma.
Mondjuk ha tényleg ennyi volt, akkor ennyivel be se veszik az elvonóra. 3 alkalom az messze nem függőség.
Mondjuk nekem fura ez a bizonygatásos dolog
Miért vennék be ? Az elvono függő személyeknek van. Vannak drogok amik függőséget okoznak és van ami nem. Idén leszek 50 20 éves koromban aktívan buliztam ,igen, rendszeresen használtunk bélyeget, ekit, speedet és néha colazgattunk. Ezek így nem addiktivak (a Cola igen de annyi pénze nincs hogy raszokjon) ami a gond az az hogy ezeket már keverik minden vacakkal és attól lesz veszélyes. A másik baj az, hogy ha most ebből ekkora műsor van akkor nem lesz bizalom a szulo felé, és ha addtiktivabbat próbál (mert van) nem lesz ott senki hogy időben leállítsa.
Én a beszélgetés híve vagyok, amit a kerdezo kérdez hogy elzavarni e, nos, nem. Beszélni lehet vele társa lenni.
De azt csinál a kerdezo amit akar, én nem a balhés utat fogom választani ha valamelyik gyerekem kipróbálja.
én első körben egy jó pszichológussal kezdeném, nem elvonóval.
a cél az, hogy kiderüljön, miért érzi úgy, hogy neki szüksége van erre... minden más ezek után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!