Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Helytelen kitenni itthonról,...

Helytelen kitenni itthonról, miután lebukott, hogy illegális szert használt?

Figyelt kérdés

A lányomat drogozáson kaptam. Egy barátnője szólt, mert még ő is aggódott érte. A lányom pontosan tudja, hogy zéró toleranciám van a drogozás felé, mégis megtette. Állítja, hogy nem rendszeres és nem károm, amit használ, kiderült, hogy több alkalom is volt. Már tavaly is. Összesen 3 alkalom elvileg - vagyis ennyit ismer be.

Én megmondtam, hogy vagy hajlandó elismerni, hogy problémája van, és a diplomaosztó után már másnap megy is elvonóra, vagy mehet Isten hírével. Azóta össze van törve, hogy igazságtalan vagyok, és egyik variációt sem választja. Azóta győzköd, cikkeket mutogat a drogokról, stb.

Mit tennétek a helyemben? Most diplomázik, azért nem döntünk már ma.

2023. máj. 4. 15:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 anonim ***** válasza:
89%

A gomba nem neurotoxikus pl. az alkohol viszont a legneurotoxikusabb drog mind közül. A pszichedelikus szerek nem tesznek senkit skizofrénné, sem mentális beteggé, viszont ha valaki eleve mentális beteg, vagy hajlama van rá, azt felerősítheti. Egészséges embernél nem áll fenn ilyen veszély, de utána olvashatnál, rengeteg kutatás van róla, és akkor nem égetnéd magad ilyen hülyeségekkel.

Egyébként meg vicces, mikor az alkoholt mentegetik, mikor hetente ömlenek a hírek, ha nem naponta, hogy ki hogy verte szét a másikat, a családját beb.szva, hogyan válnak erőszakossá, vagy ítélik magukat kiváló sofőrnek részegen és ölnek meg vagy nyomorítanak meg ártatlan embereket az utakon. Na, begombázott illetőről ilyet sosem olvasni, de hogy lehet egy lapon említeni a kettőt, ugye?

Hogy kereszténynek lenni szégyen-e, azt mindenki döntse el maga. Én inkább gombáznék évente párszor és sétálnék olyankor a természetben, mint hogy a milliók megöléséért felelős mizoginista, pedofil és homofób egyházzal azonosítsam magam, de kinek mi.

Ha meg a lányod "barátnője" előbb oszt meg veled ilyen dolgokat, akkor ne a lányodban keresd a hibát, hanem magadban.

2023. máj. 4. 18:52
 52/90 anonim ***** válasza:
88%

>Kereszténynek lenni mióta szégyen?

lássuk csak:

(keresztény családon bellüli erőszak ráta)

[link]

(szexuális zaklatásért elitét katolikus papok listája)

[link]

[link]

(HUNGARIKUM)

[link]

(UJJABB HUNGARIKUM)

https://www.youtube.com/watch?v=GXHCG-asypY&ab_channel=Parti..

ja meg

(amerikai kersztények kiakadtak a rokzenére a 80 as években, hogy sátánról énekeltek, ezáltal a szólás szabadságot akarták korlátozni a zenészek kárára)

[link]

Ja meg egész Budapest miattatok lett lezárva KÉTSZER IS.

oh, és mielött még elfelejtem:

(keresztények választották meg hitlert, nagyon sok bizonyíték van erre)

[link]

2023. máj. 4. 18:55
 53/90 anonim ***** válasza:
87%

"Kereszténynek lenni mióta szégyen?"

Ha azt mondom, hogy a valóság nem is létezik, igazából csak egy videójátékban vagyuk, ahol én vagyok a player, elhiszed?

Ha azt mondom, hogy kövess el rituális öngyilkozzágot, miután minden vagyonod rámhagytad, mert hanem a pokol tűzén fogsz égni az örrökkévalóségig, elhiszed?

Na, a keresztények pont elhisznek ezekhez hasonló hülyeségeket. Aki meg képes elhinni azt hogy egy jóságos mindent látó, mindent tudó Isten vigyáz ránk, miközben nemhogy semmi bizonyíték nincs rá, de már a Bibliából is kitűnik, hogy milyen szadista, azzal bármit be lehet kajáltatni. Arra szavaz, akire mondják, azt veszi meg, amit mondanak neki, stb. Kritikus gondolkodás 0.

Én kb úgy tudom elképzelni a hívőket, mint mikor álmodok. Megy a történet, csinálok dolgokat, döntéseket hozok, de eszembe se jut megkérdőjelezni, hogy miért van akkora hajam, mint Rapunzelnek, miközben lovaglok egy unikornison a kertünkben levő Loch Nessi szörny felé, a kezemben egy savval töltött vizipisztolyal.

"jobban bízik bennem. mint a saját lányom"

Ne keverd a bizalmat az árulkodással és a pletykával.

Ha én elmondom neked, hogy a szomszédasszony a férjével szexpartin volt múlt héten, akkor én bízok benned? Nekem az semmi negatívumot nem jelentene, ha úgy kapod meg ezt az információt, hogy nem lehetne megbízni benned.

2023. máj. 4. 19:06
 54/90 anonim ***** válasza:
81%
Jól eltávolodtunk az alap témától, amúgy lényeg a lényeg, enm kidobni hanem segíteni kell bármilyne nehéz is.
2023. máj. 4. 21:19
 55/90 anonim ***** válasza:
59%
Milyen szakemberhez fordultál eddig?
2023. máj. 4. 22:05
 56/90 A kérdező kommentje:
Még semmilyenhez, mivel nem hajlandó menni sehová, erőszakkal meg nem vihetem.
2023. máj. 4. 22:43
 57/90 anonim ***** válasza:
85%
Mióta keresztény modor az,ha valaki elarulja a barátnőjét? A drog rossz,oké,de a szexuális életéhez mi köze? Felfogod te,hogy az ilyen besugásokkal milyen lelki traumát okozol a gyerekednek? A gyerekednek,akinek nem hiszel! Júdás mond neked valamit?
2023. máj. 5. 00:42
 58/90 anonim ***** válasza:
97%

Aki a bibliával jön: az egy mese.

És ne kanyarodjatok már el az eredeti kérdéstől, mert nem ez volt a lényeg.

Nem viheted erőszakkal el sehova, kérdező, viszont tarts ki az elveid mellett!

2023. máj. 5. 04:50
 59/90 anonim ***** válasza:
31%

Vannak barátaim, akik füves cigivel társítják a jó buli fogalmát, anélkül unalmas nekik. Amúgy dolgozó, átlagos emberek, hét közben nagy terheléssel, hétvégén meg szétcsapják magukat. Amikor eljött az ideje, le tudják tenni (elvileg) a baba tervezés miatt.

A lányod eddig titkolta, most beismert pár alkalmat és téged győzköd, vagyis folytatni tervezi. Én nem dobnám ki, mert valószínűleg az első megértő közeg, aki befogadná, az a drogos brigád lenne. Inkább azt mondanám, hogy nem tolerálom, ha még egyről tudomást szerzek, befizetem (példa kedvéért) 3 hónapra egy albérletbe, addig szerezzen munkát és oldja meg az életét, mert nem fogom végignézni, hogy lezüllik és még hangoztatja is, hogy ez nem baj.

2023. máj. 5. 06:58
 60/90 anonim ***** válasza:
17%

Az a baj, hogy amíg Ő nem megy elvonóra - márpedig nemm egy, hiszen "nem függő" te a fejed tetejére is állhatsz ÉS végignézheted, amint függővé válik.

Ezt akarod?

Én kitartanék az elhatározásom mellett: vagy elmegy elvonóra még most, vagy nem lakna nálam többé.

Rokonságban "csak" alkoholista van... Hát csodás az élete a család azon részének - lassan 10. éve asszisztálnak a dologhoz.

2023. máj. 5. 07:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!