Helytelen kitenni itthonról, miután lebukott, hogy illegális szert használt?
A lányomat drogozáson kaptam. Egy barátnője szólt, mert még ő is aggódott érte. A lányom pontosan tudja, hogy zéró toleranciám van a drogozás felé, mégis megtette. Állítja, hogy nem rendszeres és nem károm, amit használ, kiderült, hogy több alkalom is volt. Már tavaly is. Összesen 3 alkalom elvileg - vagyis ennyit ismer be.
Én megmondtam, hogy vagy hajlandó elismerni, hogy problémája van, és a diplomaosztó után már másnap megy is elvonóra, vagy mehet Isten hírével. Azóta össze van törve, hogy igazságtalan vagyok, és egyik variációt sem választja. Azóta győzköd, cikkeket mutogat a drogokról, stb.
Mit tennétek a helyemben? Most diplomázik, azért nem döntünk már ma.
Igy azert mar mas a leanyzo fekvese. Evi 3 alkalom miatt senkit nem fognak fuggove nyilvanitani, ez az egyik. A masik, gusztustalan ez az alkereszteny viselkedes a “kedves” baratnotol. Azt is elarulta mikor szexelt eloszor a lanyod, komolyan?? Hogy lehet valaki ilyen fereg? Te meg asszisztalsz is ehhez.
A helyedben inkabb megprobalnek jo viszonyt apolni a sajat lanyommal, nem egy bigott vallasos arulkodo fereg minden szavat inni. Nagykorukent ugysem eroltethetsz ra semmit. Max elered, hogy soha tobbet rad se nyissa az ajtot. Mondjuk megertenem, igaza lenne.
Az utolsónak teljesen igaza van. Aztán majd 10 év múlva azt fogod kiírni ide, "miért nem áll szóba vele a lányom, miért tiltott le mindenhonnan", akkor majd keresd vissza ezt a kérdést. Ezért.
Elképesztően toxikus vagy, úgy sejtem, életreszóló traumákat okoztál neki a barátnőjével együtt, és emiatt mindig félni fog bízni majd a barátaidban. Gratulálok, te "keresztény".
Szerintem ezt nagyon erkölcstelen nők írják hogy baj hogy elárulta az első szexet a barátnő.
Sajnos itt nagyon sok romlott nő ír, akik rengeteg férfival csinálták így ezt nagyon szégyenlik és titkolni akarják, ezért háborítja fel őket egy erkölcsös barátnő
63
Az nem erkölcstelen a szentfazékok szerint, ha valaki valaki más magánügyét kibeszélni?
Te amúgy felnőttként, minden egyes együttlét után, amit a férjeddel/feleséggeddel csinálsz, beszámolsz mindenkinek? Anyósnak, mamának, gyereknek, szomszédnak, boltosnak, mindenkinek? S természetesen az összes többi erkölcsös emberről hallott szexuális eggyüttlétek idejét is továbbosztod? Nem? Szóval akkor te is erkölcstelen vagy?
66
Te melyik párhuzamos univerzumba élsz? :D Egy 18 éves már rád csaphatja az ajtót, új hogy soha többet nem látod. Megházasodhat meg minden. S bár a gyerekvállalás átlag időtartama mostanság eléggé kitolódott, mert a tanulás s a munka fontosabb, s különben is van rá idő, de azért még elég sokan vannak, akik a 20-as éveik elején vállalnak gyereket.
Arra mondjuk azért kíváncsi lennék, hogy mi van, ha úgy vettek fel valakit egy elvonóba, hogy nem függő. A pénzt pl visszaadják?
Mert ha az előzetes pszichológusi beszélgetésen még nem is teljesen egyértelmű, hogy semmi szüksége sincs annak az embernek, hogy ott legyen, az első pár hétben tuti feltűnik az ott dolgozóknak és másoknak is, hogy valami nem jó. A függőknek az ilyen helyeken az első 2 hónapban minden bajuk van. Értem ez alatt a fizikai és/vagy pszichológiai tüneteket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!