Helytelen kitenni itthonról, miután lebukott, hogy illegális szert használt?
A lányomat drogozáson kaptam. Egy barátnője szólt, mert még ő is aggódott érte. A lányom pontosan tudja, hogy zéró toleranciám van a drogozás felé, mégis megtette. Állítja, hogy nem rendszeres és nem károm, amit használ, kiderült, hogy több alkalom is volt. Már tavaly is. Összesen 3 alkalom elvileg - vagyis ennyit ismer be.
Én megmondtam, hogy vagy hajlandó elismerni, hogy problémája van, és a diplomaosztó után már másnap megy is elvonóra, vagy mehet Isten hírével. Azóta össze van törve, hogy igazságtalan vagyok, és egyik variációt sem választja. Azóta győzköd, cikkeket mutogat a drogokról, stb.
Mit tennétek a helyemben? Most diplomázik, azért nem döntünk már ma.
Szerintem is csupa erkölcstelen és/vagy szintén drogproblémával küzdő egyén írja a lányomat és a cselekedeteit védő válaszokat és a kereszténygyűlöletet.
A drogok szerintetek véletlenül vannak betiltva? Állandóan, egész életem során, szakemberektől hallottam, hogy ezekre a szerekre pillanatok alatt lehet rászokni, az elmét pedig úgy cingálják szét, ahogy egy iszogatás soha. Meg ezeknek nem lehet semmi kultúrát, gasztronómiai élvezetet sem társítani. Csupán a mámor, majd a teljes testi-lelki lerobbanás.
Na ilyenkor bánom azt, hogy mikor az egyetemmel voltunk elvonót látogatni, miért nem kérdeztem rá, hogy a kávé, a kóla vagy más koffein tartalmú cucc is miért van tiltva az ott élőknek, az alkholol, marihuána, stb mellett.
Most jobban ki tudnám oltani a kérdezőt, meg a többi idióta, szűklátókörű valláskárosultat is. De gondolom már csak ennek a tudata is elég.
Miben vagyok korlátolt? Miért lennék troll?
Már trollnak számít az, aki irtózik a drogtól?
Nem az irotzasod, hanem az, hogy anélkül hogy beszélnel vele és megpróbálnal közös nevezore jutni erőszakos műveletlen ember módjára akarod a saját véleményedet ráerőltetni.
Nincs ezzel baj, csupán ezzel megjobban erősíted benne azt , hogy ellent mondjon neked, magatok alatt vagjatok a fát, de ezt úgyse fogod a saját szemellenzod miatt eszrevenni.
Ácsi, rengeteget beszéltem vele.
Mi az, hogy erőszakos, műveletlen ember? Én vagyok az erőszakos? A saját lányom hülyézett le engem, és ő nyomja a linkeket nekem, hogy olvassam el a drogokat istenítő forrásokat. Még én vagyok a szemét, hogy nem asszisztálok, és teljesen elzárkózom olyan szerektől, amelyek hosszú órákig tartó hallucinációkat okoznak?
Igen, de nem akarod felfogni miről van szo. 50 evesen veled egykoru vagyok és a lányod korában en is használtam ilyesmit. Igen, egyik netes újság főszerkesztője is, de volt aki egyetemi tanár lett, akit meg rég nem láttam 2 éve a téveben bemutatták a találmányát :) köszönik mindenki teljes értékű ember lett.
Ebből nem azt akarom mondani hogy neked ennek örülni kell és támogatni, mert nem, de el kell fogadni hogy ilyen az élet rendje, a fiatalok több mint fele kipróbálja. A hisztériád hogy 3-5 alkalom után elvono marhaság, hiteltelennek tűnsz, és az erőszakosságod olaj a tűzre, arra lesz jó hogy minden bizalmat leépíts, és bár kevesebb mint 1 szazalek esély van arra hogy gond lesz, de ha lesz nem mer hozzad fordulni.
Mi a lányommal és a fiammal is megbeszélünk mindent , mert szeretem őket, és bíznak bennem. És ha pár év múlva ugyanaz lesz mint nálad még nem tudom hogyan reagálok de nem az elvono lesz az első szavam, amikor a hülye is tudja hogy elvonora addikt emberek kerülnek.
“A drogok szerintetek véletlenül vannak betiltva? Állandóan, egész életem során, szakemberektől hallottam, hogy ezekre a szerekre pillanatok alatt lehet rászokni”
Képzeld el gyógyszertárban kapható gyógyszerek is vannak amikre rá lehet szokni, csak ezek éppenséggel legálisak.
Ha xanax vagy más gyógyszerfüggő lenne a lányod az okés mert legálisan kapható gyógyszertárakba?
3-szor kipróbálta ennyi, nehogy azt mondd, hogy te soha nem gondolkoztál el azon, hogy milyen érzés lehet.
Ez a kipróbálás hasonló mint a bungee jumping. Mindenki elgondolkozik azon, hogy milyen érzés lehet. A bevállalósabbak kipróbálják, a félősebbek nem. Aki meg kipróbálta lehet újra és újra akarja csinálni valakinek meg egyszer elég volt ez az élmény.
Itt nem a lányodnak kell segítség, hanem neked!
Bár lehet a lányodnak is kell majd, MIATTAD!
Drogos csitri.
Barátnője is aggódik miatta, azért ezt nem lehet megvédeni és nagyon komoly szerek voltak ahogy a kérdező írta
Kérdező ajánlom az internet használatát. A drog az a cukor, a koffein, az alkohol, a heroin, a kokain.
Az lsd, gomba, azok nem drogok, hanem tudattágiók. Ráadásul a gomba.. az gomba...
Isten nevében elnézést kérek, hogy a lányod egy olyan természetben nővő dolgot fogyaszt, ami milliók életét mentette már meg és vagy váltotta meg a szeretteljes élet felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!