Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Helytelen kitenni itthonról,...

Helytelen kitenni itthonról, miután lebukott, hogy illegális szert használt?

Figyelt kérdés

A lányomat drogozáson kaptam. Egy barátnője szólt, mert még ő is aggódott érte. A lányom pontosan tudja, hogy zéró toleranciám van a drogozás felé, mégis megtette. Állítja, hogy nem rendszeres és nem károm, amit használ, kiderült, hogy több alkalom is volt. Már tavaly is. Összesen 3 alkalom elvileg - vagyis ennyit ismer be.

Én megmondtam, hogy vagy hajlandó elismerni, hogy problémája van, és a diplomaosztó után már másnap megy is elvonóra, vagy mehet Isten hírével. Azóta össze van törve, hogy igazságtalan vagyok, és egyik variációt sem választja. Azóta győzköd, cikkeket mutogat a drogokról, stb.

Mit tennétek a helyemben? Most diplomázik, azért nem döntünk már ma.

2023. máj. 4. 15:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 anonim ***** válasza:
77%

🤣🤣🤣

Ez fix kamu sztori

2023. máj. 4. 17:55
 42/90 anonim ***** válasza:
47%

Jaj szűzanyám gyere le, nyilván helytelen. Elvonóra nem tudod küldeni, mert nem függő (plusz az olyan hallucinogénekre, mint az LSD vagy a gomba, nem lehet úgy ráfüggeni, mint az alkoholra vagy a nikotinra).

A barátnőjével sürgősen meg kéne szakítania a kapcsolatot, neked meg sürgősen el kéne magad szégyellned, hogy ezt hagyod neki.

(A felsoroltak közül egyedül az ecstasy a problémás, amitől az embernek komoly baja is lehet, de kipróbálni azt sem a világ vége, ha az ember vigyáz magára.)

Bár erősen úgy érzem, hogy ez itt a szokásos "hazaértem a suliból" kamukérdés, csak a "drogos" témákra harapnak az emberek. Nagyon éretlen stílusod van, szerintem legközelebb próbálkozz inkább kokainnal meg heroinnal, azok tényleg veszélyesek.

Egyébiránt a gombát és az LSD-t is használják már fejlettebb helyeken terápiára, nagy sikerrel kezelik vele a depressziót és a szorongást velük. Senkinek nem lesz attól baja, hogy évi egyszer-kétszer csinálja.

2023. máj. 4. 17:59
 43/90 A kérdező kommentje:

Miért lenne kamu?

A barátnőjétől is eltávolodott, pont ezért is aggódik, a drogozásról pedig a közös barátnőjüktől tud.

2023. máj. 4. 18:00
 44/90 anonim ***** válasza:
20%
Jó barátnője van, megvédi a lányt hogy minden információt megoszt, így nem kerülhet bajba
2023. máj. 4. 18:03
 45/90 anonim ***** válasza:
91%

Talán a "barátnő" amiatt kéne, hogy aggódjon, hogy huszonx évesen úgy árulkodik, mint egy óvodás. Valszeg ez az oka az eltávolodásnak, nem a drog.

Egyébként meg neked is gci sok eszed van, hogy hallottál valamit a lányod "barátnőjétől", amit ő is csak hallott valaki mástól. Gratulálok bmeg.

2023. máj. 4. 18:04
 46/90 anonim ***** válasza:
86%

Aki szerint évi pár alkalom drogfogyasztás után függő az illető, az ugyanennyi alkoholfogyasztás után alkoholistának is nyilvánítja az illetőt és ugyanúgy küldené elvonóra és kipaterolná otthonról?

Vagy hogy van ez, a legneurotoxikusabb és másokra legveszélyesebb szer (alkohol) a millió alkoholista hazájában az teljesen okés, gondolom, de ha valaki begombázik néha és kimegy a természetbe gondolkodni, meg beszélgetni a barátaival, az nagyon rossz...

2023. máj. 4. 18:08
 47/90 anonim ***** válasza:
79%

"a barátnője akkor is szólt, amikor a lányom kipróbálta a cigit, és akkor is, amikor életében először szexelt"

"a barátnőjét szigorúan, keresztény szellemben nevelték, és hamar szól a szülőknek, bármi van"

Egészen eddig a pontig már én is elhittem azt, hogy a lányom biztos csak hazudik az alkalmak gyakoriságáról. Így viszont inkább azzal kapcsolatban beszélgetnék el vele, hogy miért kell neki egy ilyen besúgó, valláskárosult féreg barátnő.

Egyetemistaként én is kipróbáltam volna minden drogot, ha lehetőségem lett volna rá. A füvet szinte sikerült is, de végül mégis lecsúsztam róla.

2023. máj. 4. 18:09
 48/90 A kérdező kommentje:

Úristen, ne keverjük már ide az alkoholt!!! A lányom is ugyanezt csinálja. Hogy lehetne az alkohol egy szinten illegális mérgekkel, olyanokkal, amik 8+ órás hallucináció sorozatokat okozhatnak + skizofrénné, mentális beteggé tettek embereket?

Kereszténynek lenni mióta szégyen? És mióta szégyen felelősségteljesnek lenni és nyitottnak lenni a szülőkkel? Inkább azt sajnálom, hogy a lányom barátnője többe néz, jobban bízik bennem. mint a saját lányom.

2023. máj. 4. 18:37
 49/90 anonim ***** válasza:
86%

"Hogy lehetne az alkohol egy szinten illegális mérgekkel"

Igazad van, de nem úgy ahogy a gondolod. Az alkohol sokkal rosszabb.

Csak azért az legális itt, s nem a fű pl, mert Európában mindig is a szőló s az árpa termett meg már régen is.

2023. máj. 4. 18:46
 50/90 anonim ***** válasza:
3%

Alkoholt sok élelmiszer tartalmaz kismennyiségben, pl joghurt is....természetes.

Ezzel szemben a kábítószer elképesztően veszélyes

2023. máj. 4. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!