Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy azért nem...

Normális hogy azért nem beszél már egy éve velem a lányom mert szóltam neki hogy kinevetteti magát?

Figyelt kérdés

10 éve van barátja.

A kapcsolat egy tini szintű, nevetséges vergődésnek indult egyetemista korukban, ráadásul a fiú még 2 évvel fiatalabb is. Egyik Debrecenben volt, másik Pesten, hetente járkáltak egymáshoz. Tini szintű dolgokon veszekedtek, semmi komolyság nem volt, de ő is már akkor ordítva, sírva közölte velem hogy igenis komoly kapcsolat. Ez így ment 4 évig alapból. 6 év kapcsolat után költöztek össze, szóval még akkor szerencsétlenkedtek 2 évet, amikor már egy városban éltek és lehetőségük lett volna albiba menni, dolgoztak.

Az összeköltözés után évekig nem kapott gyűrűt. Akkor már tudtam, hogy igazam volt végig és figyelmeztettem hogy ennek a fiúnak ő nem az élete szerelme, nem tiszteli és hiába állítja hogy házasságpárti, nem fogja elvenni mert akkor már megkérte volna. Azóta betöltötte a 30-at, én is és az apja is mondjuk neki hogy most már főleg nem fog működni mert neki már a gyerekvállalás is kockázatosabb évről évre innentől, a fiú meg simán összepasszol korban 20-25 közötti lányokkal szóval semmi oka vele tervezni, ez 20 évesen még működött de most már nem rendes, érett kapcsolat. Persze visítva bőgött és szemétnek nevezett.

Végül 8 év kapcsolat után megkérte a kezét. De esküvő még mindig nincs, pedig 2 éve eljegyezte már. Azt állítja, hogy majd jövőre, mert a sok egyéb kiadás miatt nincs több milliójuk esküvőre. Hiába mondom hogy ez csak kifogás, a fiú már simán elvehette volna szűk körben vagy akár 2 tanuval. De nem, ő nem olyan NŐ hogy kimaradjon neki a hercegnő pillanat és ne ünnepeljék meg tisztességesen és ez több millióba kerül. Én nem így neveltem, a pasi tömi ezzel a fejét, a lányom meg nem fogja fel hogy soha az életben nem lesz feleség.

Végül már nem áll szóba velem és azzal zárta le a dolgot, hogy az esküvőjére sem fog meghívni.

2023. ápr. 24. 15:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/127 anonim ***** válasza:
87%
Fú, már a kérdést olvasva felment bennem a pumpa :D Ilyen idegesítő, belepofázós, mindent jobban tudok anyától (vagy anyóstól) én is elhatárolódnék. Mit szólnál, ha én lennék a lányod, a 7 évvel fiatalabb pasimmal? (dettó 10 éve) Ahelyett hogy örülnél hogy a lányod jobb annál a korosztálynál, amit te "illőnek" gondolsz a fiúhoz. Hagyd most már békén őket, különben az unokát se fogod látni soha (aki nyugi, 30 után is bőven össze fog jönni). Valahányszor valami kijönne a szádon, számolj el magadban lassan 10-ig, aztán ha még mindig mondanád, ismételd addig amíg el nem múlik a késztetés. Előbb-utóbb magától is menni fog.
2023. ápr. 25. 13:52
 112/127 anonim ***** válasza:
91%

"feltehetően a saját anyjukkal is rossz a kapcsolatuk."

Aha, látszik, hogy kinek rossz a kapcsolata az anyjával. Pl a kérdező lányának.

2023. ápr. 25. 13:52
 113/127 anonim ***** válasza:
81%

kíváncsi vagyok velem hogy beszélne a kérdező, mert én nőként nem akarok esküvőt, de azt hogy elvegyenek. felesleges :D

egy házasság meg igenis drága ám, és bármilyen hihetetlen az egyik kommentelőnek milliókat képesek rá költeni. a lány akar nagy esküvőt, ahhoz meg bármilyen hihetetlen pénz kell. nem is kevés ráadásul! de ha te neked nem tetszik, akkor nyugodtan utalhatsz ám pénzt is a kérdező lányának az esküvőre.

2023. ápr. 25. 15:35
 114/127 anonim ***** válasza:
80%
*se de helyett, előző válaszomra
2023. ápr. 25. 15:36
 115/127 anonim ***** válasza:
84%

113, igaz de tudod mikor fogadnék el pénzt a kérdezőtől..nem akarnám egy életen át hallgatni a lanya helyében.inkább éhen pusztulok.

Szerintem nincs baj a kapcsolatukkal. Fiatalon jöttek össze, amit kérdező te nevetséges tini vergődésnek hívsz. Ahhoz kepest kitartottak egymás mellett távkapcsban 4 évig! Ez azért dícséretes. Utána sem ugrottak fejest felelőtlenül az együttelŕsbe. Inkább tudatosnak tűnnek mint komolytalannak.8év után lanykérés lett, a lányod nagy esküvőt akar, hol a gond. Miért is hibás a fiú? Gondolom kedvezni akar a lanynak hogy olyan esküvője legyen amilyent szeretne. Erről persze lehetne vitatkozni, valaki nem is akar esküvőt, valaki kicsit valaki nagyot szeretne. Ez egyéni döntés, anyaként miért nem mindegy neked? Minden mozzanatukat kigúnyolod, undorító vagy! Én se szólnék hozzád.

2023. ápr. 25. 15:57
 116/127 anonim ***** válasza:
90%

115, nem a kérdezőnek szántam azt a részt, hanem az egyik kommentelőnek aki azon röhögött hogy senki nem fog annyit kifizetni egy esküvőre... csak véletlenül kihagytam a válaszból 😂

egyébként én se fogadnám el. mindig éppen más volt a baja a fiúval, és tudni sem akarom mit mondhat a lányának még. és csodálkozik hogy őrjöng, sír, stb.

2023. ápr. 25. 16:09
 117/127 anonim ***** válasza:
89%

116, jaa értem🙂

Amúgy türelmes fiú lehet, én tuti beolvastam volna a kedves anyósjelöltnek.

2023. ápr. 25. 16:23
 118/127 anonim ***** válasza:
69%

"egy házasság meg igenis drága ám,"

Az nem drága. A lakodalom drága, de az meg nem feltétele a házasságnak.

2023. ápr. 25. 17:26
 119/127 anonim válasza:
86%

Tipikusan olyan személy vagy kérdező, akinek sehogy sem lehet soha semmiben sem megfelelni, mert a legapróbb és legbanálisabb hülyeségekben is képes vagy valami "nagyon kifogásolhatót" találni, ha meg épp az adott áldozaton nincs mit "megfogni" akkor meg elkezded a környezetüket meg a mindennapi életüket (mosógép, stb.) fikázni.

Ráadásul olyan szinten nárcisztikus és beképzelt vagy, hogy még 10 év után sem esik le, hogy neked semmi közöd a lányod kapcsolatához/életéhez, és hogy a lányod NEM KÉRT és NEM IS KÉR "életvezetési" tanácsot. Tulajdonképpen te nem csinálsz mást, mint 10 éve próbálod a kapcsolatukat tönkretenni. Ez egy idegen személytől is gyomorforgatóan gusztustalan és gerinctelen, hát még ha az embernek a saját anyjától kell ezt elviselnie.

A lányod nagyon is jól teszi, hogy nem áll szóba veled. Én is ignorálnálak és letiltanálak mindenhol. Ékes példája vagy a "mérgező szülő" jelenségnek.

2023. ápr. 25. 18:08
 120/127 anonim ***** válasza:
5%

Egy anyának a lánya mindig a lánya marad, akár 2 éves, akár 20.

Természetes dolog, hogy aggódik és a legjobbat akarja neki, mert a pasika úgy tűnik, hogy csak szétkrja a lányát, de esze ágában sincs elvenni.

Majd jön a következő, ha ráun.

Mindezt fájdalmas látnia egy anyának és szó nélkül hagynia.

A polgári szertartás ingyenes, ha valaki házasodni akar.

De itt csak a lány szeretne, a fiújának esze ágában sincs.

Nem baj az, ha két ember nem házasodik össze, de ha az egyik nagyon vágyik rá, a másik meg csak kifogásokat gyárt, akkor abból sok jó nem sül ki és ezért elvesztegetett idő.

Ha a lány megöregszik, akkor meg már még kisebb az esélye, hogy elvegye valaki feleségül, mert a korabeliek akkor már unokázni fognak.

Ő meg ott marad egyedül egy macskával vagy egy kutyával - rosszabb esetben 1-2 gyerekkel, miután a pasija ott hagyta egy fiatalabbért.

2023. ápr. 30. 18:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!