Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy azért nem...

Normális hogy azért nem beszél már egy éve velem a lányom mert szóltam neki hogy kinevetteti magát?

Figyelt kérdés

10 éve van barátja.

A kapcsolat egy tini szintű, nevetséges vergődésnek indult egyetemista korukban, ráadásul a fiú még 2 évvel fiatalabb is. Egyik Debrecenben volt, másik Pesten, hetente járkáltak egymáshoz. Tini szintű dolgokon veszekedtek, semmi komolyság nem volt, de ő is már akkor ordítva, sírva közölte velem hogy igenis komoly kapcsolat. Ez így ment 4 évig alapból. 6 év kapcsolat után költöztek össze, szóval még akkor szerencsétlenkedtek 2 évet, amikor már egy városban éltek és lehetőségük lett volna albiba menni, dolgoztak.

Az összeköltözés után évekig nem kapott gyűrűt. Akkor már tudtam, hogy igazam volt végig és figyelmeztettem hogy ennek a fiúnak ő nem az élete szerelme, nem tiszteli és hiába állítja hogy házasságpárti, nem fogja elvenni mert akkor már megkérte volna. Azóta betöltötte a 30-at, én is és az apja is mondjuk neki hogy most már főleg nem fog működni mert neki már a gyerekvállalás is kockázatosabb évről évre innentől, a fiú meg simán összepasszol korban 20-25 közötti lányokkal szóval semmi oka vele tervezni, ez 20 évesen még működött de most már nem rendes, érett kapcsolat. Persze visítva bőgött és szemétnek nevezett.

Végül 8 év kapcsolat után megkérte a kezét. De esküvő még mindig nincs, pedig 2 éve eljegyezte már. Azt állítja, hogy majd jövőre, mert a sok egyéb kiadás miatt nincs több milliójuk esküvőre. Hiába mondom hogy ez csak kifogás, a fiú már simán elvehette volna szűk körben vagy akár 2 tanuval. De nem, ő nem olyan NŐ hogy kimaradjon neki a hercegnő pillanat és ne ünnepeljék meg tisztességesen és ez több millióba kerül. Én nem így neveltem, a pasi tömi ezzel a fejét, a lányom meg nem fogja fel hogy soha az életben nem lesz feleség.

Végül már nem áll szóba velem és azzal zárta le a dolgot, hogy az esküvőjére sem fog meghívni.

2023. ápr. 24. 15:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/127 anonim ***** válasza:
2%

Kérdező!

Nagyon elszomorítóak ezek a kommentek, hogy ismeretlenül is így beszélnek veled, de nyilvánvalóan és valszeg ezeket a hozzászólókat se vette el a kutya se, ezért támadtak be téged ennyien.

Szerintem ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel, mert csak a saját boldogtalanságukat vetítik ki rád és feltehetően a saját anyjukkal is rossz a kapcsolatuk.

Te mindent megtettél, de a lányod életét nem élheted helyette.

A saját életét neki kell menedzselnie.

Jobb, ha ezt elfogadod és az energiáidat inkább pozitívabb dolgokba fekteted a sok lehúzó komment olvasgatása helyett.

A helyzet majd meg fog oldódni és minden úgy lesz, ahogy lennie kell!

Legyen szép napod! :)

2023. ápr. 25. 10:20
 102/127 anonim ***** válasza:
93%

Nem, ezek a kommentelők azért írnak ilyeneket, mert tudják, milyennek kéne lennie egy egészséges szülőnek és milyen a mérgező szülő. Én pl házas vagyok, bár tény, anyám is ilyen belepofázós, úgyhogy ja, rossz a kapcsolatom vele de nem véletlenül.

Ártott bármit is más embereknek azzal, hogy ezzel a férfival van együtt? Nem? Max magának, de most nem úgy tűnik, hiszen régóta együtt vannak és házasodni is készülnek. Olyanban mondhatod el max a véleményedet, EGYSZER, amivel szerinted ártani fog több embernek is. De ha tíz éve ez a téma és max magának árt de azt is csak te képzeled bele, akkor ne csodálkozz, hogy nem beszél veled.

2023. ápr. 25. 10:29
 103/127 anonim ***** válasza:
92%

"Te mindent megtettél"

Igen, a leírása és a kommentjei alapján mindent megtett, hogy eltaszítsa maga mellől a lányát. És sikeresen, hisz a lánya már szóba sem áll vele.

Számomra fura, hogy egy felnőtt ember nem képes felfogni, hogy egy másik embernek, még ha az a gyereke is, nem feltétlenül az a jó, ami neki, vagy amit ő elképzel.

"a lányod életét nem élheted helyette"

És nem is kell a lánya életét élnie, hisz a lánya egy másik ember, más párral, más elképzelésekkel és célokkal. Ha a lánya hibázik (ami mindenki életéhez hozzátartozik), akkor levonja a tanulságot ő maga. Egy ilyen agresszív, mindent jobban tudó és önbizalomromboló embert én is eltávolítanék a környezetemből, vagy a legminimálisabbra csökkenteném a kapcsolattartást vele, hisz csak negatívan hatna az életemre.

2023. ápr. 25. 11:02
 104/127 anonim ***** válasza:
87%

Annyi a bajod a lányoddal hogy félsz, "kinevetteti magát". Te írtad még a kérdésben.

Ismered a szegény ember és a szamár meséjét? Ha nem olvasd el ( [link] és gondolkodj el a mondandóján kérlek. Soha nem késő változtatni.

2023. ápr. 25. 11:09
 105/127 anonim ***** válasza:
91%
A lányod azért nem beszél veled, mert alkalmatlan vagy szülőnek, de ahogy látom még embernek is...
2023. ápr. 25. 11:11
 106/127 anonim ***** válasza:
88%

"ráadásul a fiú még 2 évvel fiatalabb is. "

Húha! XD

2023. ápr. 25. 11:16
 107/127 anonim ***** válasza:
90%
Az én férjem is 2,5 évvel fiatalabb nálam. Hallatlan!!
2023. ápr. 25. 11:17
 108/127 anonim ***** válasza:
92%
Az én párom is két évvel fiatalabb, huuuu ne tudd meg mennyire kiütközik ez a hatalmas korkülönbség :D
2023. ápr. 25. 11:20
 109/127 anonim ***** válasza:
91%
#108, és nemcsak, hogy fiatalabb, a csaj combját se fogja meg az anyja előtt😂😂😂
2023. ápr. 25. 11:24
 110/127 anonim válasza:
89%

Minek akarjon a lányod veled bármilyen kapcsolatot is, amikor már 10 éve ugyanazt a szánalmas vergődéses műsort nyomod megállás nélkül mint valami megakadt magnókazetta? A lányod már kívülről fújja az egészet, nincs szüksége korrepetálásra.

Ilyen mérgező savanyú uborkát én is messziről kerülnék.

2023. ápr. 25. 12:00
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!