Havi 2x átjön hétvégére, nektek is zavaró lenne?
A lányomnak új párja van és 2 hetente nálunk tölti a hétvégét a párja
Engem zavar, nem akarok állandóan kerülgetni valakit
A lányom a többi hétvégén megy át hozzá. Nem segít semmit itthon, mindig megy
A lányom 19
Nekem zavaró lenne, szerencsére nem volt benne részem. Lányom pasijának volt lakása, nem járkáltak hozzánk hétvégente, csak látogatóba (későbbi párjának is így volt, aki a férje lett).
Férjem lánya anno próbálkozott, de nem engedtük, nem volt kedvünk kerülgetni itt egy kívülállót (úgy őszintén, nekem már ő is idegen volt, nem hogy a pasija), utált is érte rendesen, de ez van, megoldották a srác anyjánál.
Szülőkent írom
A házam.! A gyerekemé is ugyanúgy.
Ugyanannyi joga van ott élni mint nekem ! Azt hoz haza akit akar,
Volt barátnője 4 évet át minden hétvégén nálunk volt.
Legalabb tudtam jó helyen vannak. !
Szerintem ez egyénfüggő.
Engem pl. zavarna, ha minden második hétvégén egy idegen lenne az otthonomban. Nem tudnék úgy élni, ahogy szoktam, ha folyton ott lenne valaki, akit alig ismerek és akivel nem vagyok közeli kapcsolatban.
Havi egy hétvégébe belemennék a gyerekem miatt. Kettő sok lenne.
Elfogadom persze, hogy van, akit az sem zavar, ha a gyereke párja minden hétvégét náluk tölt.
"Azt hoz haza akit akar" - ez addig van így, amíg nem zavarja azokat, akik szintén a háztartásban élnek.
Oké, 24-25-ös, de még mindig nem írtátok le, hogy akkor ilyen hozzáállással mi a megoldás?
Hagyja ott a tanulást, menjen érettségivel sz*r munkát végezni, hogy ne kelljen 24-25 éves koráig várni, míg a párjával aludhat, akkor boldogabbak lennétek, ha a gyerekeitek ezt az utat választanák?
Kérdező, kössetek kompromisszumot.
Havi egy hétvége neked oké lenne? Ha igen, akkor közöld udvariasan a lányoddal, hogy neked minden második hétvége sok, de havi egy hétvégén szívesen veszed, ha nálatok van a párja.
A házimunkát időzítse hétköznapra, amikor ráér. nem kell ragaszkodni a hétvégéhez.
Én pl. sosem házimunkázom hétvégén, hanem mindkét napon reggeltől estig kint vagyok a természetben. Épp ezért takarítani pénteken szoktam (ha pedig néha előfordul, hogy hétfőre marad, akkor sem omlik össze a lakás), egyéb házimunkát, mint pl. főzés, mosás, bevásárlás stb, akkor csinálom, amikor épp aktuális. Csak valamiért sokaknak az rögzült be, hogy a házimunka hétvégi tevékenység, holott ez sehol nincs előírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!