Ha havi 120e Ft-ot kapok otthon egyetemistaként, az jó szerintetek?
A csaladom havi 120e Ftot ad, lakásra, rezsire nem, kajára se kelk sokat költenem , otthon kapok. Szerintetek ez elég? Néha tudok dolgozni de ez változó (havi 20-50e Ft esetleg). Ruha bérlet teló és minden mást nekem kell ebből fizetni.
Elégedett lehetek?
"Elégedett lehetek?"
Hmm ilyen kis szubmisszív vagy, hogy ehhez is engedély kell? 😏 gyere ide kisfiú 😏❤️
Látom, követelőzni azt nagyon tudsz. Ha a szüleid helyében ezt a kérdést meglátnám, egy vasat sem adnék többet.
Mi az, hogy jó-e?
Ez egy fél havi átlagfizetés, amiért neked egy szalmaszálat nem kell keresztbe tenned:
60-at kaptam, úgy, hogy nem is éltem otthon, MINDENT magamnak kellett vennem, fizetnem, ebből a hatvanból. Szerinted?
Dolgoztam mellette, plusz kaptam ösztöndíjat, így tudtam fenntartani magam önállóan.
Tehát ha jól értem:
Lakásra, rezsire, kajára nem kell költened de emellett kapsz még 120 ezer "zsebpénzt" és azt kérdezed, hogy elégedett lehetsz e?
Mit is lehetne erre mondani 2023-ban, Magyarországon, azon kívül, hogy menj a fenébe?
Tehát fix kiadásod maximum 20 ezer forint, marad még 100, hogy elverd bármire, és ehhez egy szalmaszálat nem kell keresztbe tenned.
Az átlagmagyar lakosság baromira örülne ilyen életnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!