Egyetemistaként otthon lakva mennyit illik havonta hazaadni?
Végzős vagyok, diploma után valószínűleg egyből költözöm. A suli mellett dolgozom, ösztöndíjakkal együtt kb havi 250ezer a bevételem. (bár ezt ő szerintem nem tudja)
Ketten élünk itthon, mindketten dolgozunk, én általában hétvégén vagyok csak itthon, hétközben aludni járok haza.
Ha ez számít, lakásra gyűjtök, suli után szeretnék hamar belevágni, ahhoz pedig kell az önerő.
24/f
Ha dolgozol, én mondjuk a rezsibe beszállnék.
De nem értem, eddig errő hogyhogy nem volt szó?
Ja elfelejtettem írni, kb havi 50ezret szoktam adni. Ő lehet nem is tudja, hogy az ösztöndíjak most jól fizetnek, ettől az évtől lesz magasabb, és nem tudom, hogy akkor érdemes-e ennyivel többet adni, vagy mivel azt úgysem költöm magamra sem, nem ciki-e eltenni a nehezebb időkre.
4-es, mondjuk úgy, hogy hiányszakmát tanulok, ezért az egyetemen támogat az állam, aztán később meg nem fogok jól keresni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!