Miért éreznétek, ha a gyereketek csak 4-6 havonta járna haza látogatóba?
23 éves, tehát felnőtt, de értitek gondolom a kontextusból a "gyerek" szót.
100 kilométerről van szó, autóval még nagyobb forgalom mellett is kb. 1 órás út.
Örülnék neki, hogy jól érzi magát, halad, boldogul.
Néha adjon életjelet, amúgy meg élje az életét.
Két oka lehet: vagy az otthoni légkör illetve a kapcsolatotok miatt van így.
Vagy az ő jelenlegi élete miatt.
Ti milyen gyakran látogatjátok?
Azt érezném, jó sz*r szülő lehettem, ha a gyereknek ennyire teher meglátogatni, és nem igényli a szorosabb kapcsolatot.
Nekem rossz, érzelmileg bántalmazó/elhanyagoló szüleim voltak, na hozzájuk 10 km-ről is évente kétszer jártam kényszerlátogatóba, aztán hagytam is az egészet végül. A férjemnek normàlis, szerető, jóindulatú szülei vannak, nagyon jó a légkör, velük, majdnem minden héten találkozunk, de 2 hetente mindenképpen, szeretünk oda járni, telefonon is beszêlünk hét közben.
Na, ez a különbség. Mondjuk az ilyen emberek, mint az első kommentelő, dettó fura, hogy neki ennyi igénye van a saját gyermekére, hogy jóvanaz, ha hazamegy egy évben 2-3 alkalommal. Az ilyennek a gyereke nem is megy majd, akire ennyire nem kíváncsiak a szülei.
Felnőtt, nem is egy helyen éltek. Szerintem ebből semmi nem derül ki. Lehet, így is jó a kapcsolat. Lehet, hogy nem találkoztok hetente, havonta, de beszéltek telefonon, videón.
Akik egy városban laknak és minden héten találkoznak, azok között se biztos, hogy jó a kapcsolat.
Az biztos, hogy nem stresszelném, és nem zsarolnám érzelmileg. Fiatal felnőtt. Lehet, hogy később máshogy alakul, pl. ha idősebb lesz, vagy lesznek unokák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!