Önzőség, mert nem akarok gyereket?
Figyelt kérdés
A nyáron egybekelünk a párommal. Amikor bejelentettük otthon, anya örült neki és gratulált is. Egészen addig semmi gond nem volt, amíg el nem kezdett azon ábrándozni, hogy fogja majd az unokáját dédelgetni. Amikor közöltük vele, hogy nem akarunk gyereket, kiakadt. Elkezdte mondani, hogy milyen önző vagyok, nem is veszem figyelembe, hogy ő bezzeg milyen áldozatot hozott értem. Közöltem vele, hogy ez a kettőnk döntése, és elég nagy vagyok már, erről egyedül dönteni.2023. febr. 20. 09:05
52/53 anonim válasza:
Sokan viszont a nagyszülőknek szülnek gyereket. Van, hogy hétköznap náluk van a gyerek, vagy nyáron hosszú hónapokig. Nem tudom, ehhez mit szólna az anyuka? Kezdeni előröl az egészet az unokával...
53/53 anonim válasza:
Felőlem azt akarsz/nem akarsz, amit akarsz!😆
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!