Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Önzőség, mert nem akarok...

Önzőség, mert nem akarok gyereket?

Figyelt kérdés
A nyáron egybekelünk a párommal. Amikor bejelentettük otthon, anya örült neki és gratulált is. Egészen addig semmi gond nem volt, amíg el nem kezdett azon ábrándozni, hogy fogja majd az unokáját dédelgetni. Amikor közöltük vele, hogy nem akarunk gyereket, kiakadt. Elkezdte mondani, hogy milyen önző vagyok, nem is veszem figyelembe, hogy ő bezzeg milyen áldozatot hozott értem. Közöltem vele, hogy ez a kettőnk döntése, és elég nagy vagyok már, erről egyedül dönteni.

2023. febr. 20. 09:05
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
90%

Kinek mi köze hozzá !

Én tök őszintén megmondtam anyámnak hogy vegye tudomásul, hogy kórházban dolgozom, szarrá vagyunk hajtva (60 betegre jut 4 nővér + 1 orvos).

Nem ment el az eszem hogy még a maradék szabadidőmről is lemondjak !

A kolléganök 90% igy is szaporodott.

Meg a felük alkoholista is lett. Nyilván csak véletlen összefüggés. A magas gamma gt sem erre utal.

2023. febr. 23. 22:05
 22/53 NTBS ***** válasza:
87%
Nem.
2023. febr. 24. 05:53
 23/53 anonim ***** válasza:
88%

XD

Véletlenül nem ő az önző, amiért teveled születne gyereket, hogy neki legyen unokája?:)

2023. febr. 24. 15:02
 24/53 anonim ***** válasza:
70%
Gyereket ide gondolom nem tudod hogy, az aksi gyáraktol az ablakot se lehet majd ki nyitni anyi nehéz fém lesz a levegöbe.
2023. febr. 24. 22:20
 25/53 A kérdező kommentje:
Hallottam arról az akkumlátor gyárról. De az ott van Debrecenben én Kosicen lakok
2023. febr. 25. 08:57
 26/53 anonim ***** válasza:
67%
Az ok de a nehéz fémek oda is elviszi a szél az meg bele megy a tüdöbe.Ezért nem épitenek sehol ilyen gyárat meg földbe onnan meg gyümölcs,zöldségbe
2023. febr. 25. 22:25
 27/53 anonim ***** válasza:
83%

Nem önzőség, de azért még 40 éves korod előtt sokszor meggondolhatod magad és atertekelheted.

Amit nalad sokkal idosebbkent biztos tudok, hogy rengeteg sok penzt kell felretenned/tennetek mar mostantol, amit idos korotokra szantok es rengeteget foglalkozzatok az egeszsegetekkel. Sajnos megöregedni szivas, egy eloregedo tarsadalomban es olyanban mint a mostani. Az idosotthonok, haziapolok, eü mind iszonyat draga. Ha valaki nem gondol erre elore es nincs gyereke vagy inkabb gyerekei vagy legalabb a csladjaban valakinek gyereke(i), akkor nem lesz semmi mas tamaszotok csak a penz. Ezt nem fenyegetesnek irtam, senki ne ertse felre es nem is azert, mert gyerek azert kell hogy eltrtson oreg korunkra, mert pont hogy nem. Es lehet ezt okosan es jol csinalni, aki kepes elore tervezni es nagyon szep eletet elni sajat gyerek nelkul is.

2023. márc. 26. 07:48
 28/53 anonim ***** válasza:
24%
Ez tök rendben van hogy nem akartok gyereket. De minek akkor házasodni?
2023. márc. 26. 12:02
 29/53 anonim ***** válasza:
75%
Ez így ebben a formában nem önzőség, a pároddal közösen döntöttetek erről. Akkor tartom önzőségnek ha a párod akarna, te meg megtagadod tőle, de ez nálatok nem áll fenn.
2023. márc. 26. 17:07
 30/53 anonim ***** válasza:
86%

"milyen önző vagyok, nem is veszem figyelembe, hogy ő bezzeg"

Tulajdonképp ki is az önző?

2023. márc. 27. 01:24
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!