Mit tanácsoljak a barátnőmnek?Félek bele betegszik a fiával kapcsolatos helyzetbe.Többi lent.
Figyelj, nem ismerjük a történet szereplőit személyesen, ez, amit itt leírsz róluk, egy hallomásból visszamondott dolog.
Lehet, hogy sok minden nem is így volt, lehet, hogy sz*r anya volt és a fia csak kötelességérzetből beszél vele néha, az is lehet, hogy a gyerek van elkallódva. Nem tudhatjuk, nem tudunk semmi valósat az egészről, csak azt, hogy egy anyuka nincs jóban a felnőtt fiával.
Azt tanácsolom, menjen el pszichológushoz feltárni a probléma okait, mi itt gyk-n nem tudunk semmit mondani erre.
Ok nelkul nem kerulom anyamat,raadasul ugy, hogy egyedul nevelt fel engem, rengeteget melozva.
Tudom, mert en pont ilyen helyzetben vagyok es orokke halas vagyok ezert az anyukamnak.
Szoval itt valami nem kerek, ez latszik is ezekbol a kis beszolasokbol, hogy a tv-t ki kellett kapcsolni, meg jajj setalni el kellett volna menni, meg a fekete szin, meg mittudomen.
Szoval itt mar ki-ki bujik a szog a zsakbol, gondolom ezek az aprocska, “kedves” beszologatasok rendszeresek voltak a gyerek egesz eleteben. Nyilvan ezt epeszu ember (es a parja) nem igazan turi.
Lehet én vok a paraszt, de az h elmegy az unokájához ajándék nélkül, nekem is xarul jön le. Nem kell 1 milla, de egy jelképes fic-fact lehetett volna venni.
Ha vendégségbe hívnak, nem szólok be h nem az én ízlésem szerint van berendezve kifestve a lakás!
Miért hívnák meg nyaralni?
A saját illetve az apósa költségén?
Én is kikapcsoltatom a tv-t anyáméknál ha ott vagyunk a picivel
Gondolom a nemtetszésnek hangot is adott barátnőd, így oda mentek aludni ahol tiszteletben tartják a kérésüket.
Nem vok anyós ellenes (sőt a sajátomat nagyon szeretem) de azért itt van vaj az ő füle mögött is
Hasonló történetet megélve annyit tudok tanácsolni, hogy nem csak a gyereknek lehet megszakítani az éremtelen szülővel a kapcsolatot, hanem a szülőnek is az érdemtelen gyerekkel. Én ezt tettem.
Nem volt könnyű, de sokkal nehezebb volt a "lábtörlő időszak". Közel 2 évnek kellett eltelnie, míg sikerült eljutnom arra a pontra, hogyha rákérdeznek, hogy van e gyerekem, szemrebbenés nélkül tudjam mondani, hogy nincs. Mert tényleg így is érzem.
Velem ezt még egyszer nem játssza el!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!