Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párod gyerekével vagy a...

A párod gyerekével vagy a pároddal beszélnéd ezt meg? N

Figyelt kérdés
A páromnak van egy kamasz fia. Együtt élünk, viszont simán bejön amikor fürdök, vagy éppen kijön a fürdőből alul öltözötten. Nekem ez kicsit szokatlan.

2023. febr. 2. 11:05
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
83%

#38-as 23 éves nem érdekelne? :D

Ha esetleg igen dobj egy üzit.

2023. febr. 4. 14:34
 42/46 anonim ***** válasza:
15%

Én amondó vagyok,hogy aki a probléma/kellemetlenség okozója azzal kell beszélni.

Szerintem mindenképpen beszélj vele,mondd el neki,hogy szeretnél nyugodtan fürdeni és az meglehetetleníti,hogy ha ő átjáró háznak tekinti a fürdőszobát,ezzel megsértve az intim szférádat. Fontos,hogy légy magabiztos mikor ezt közlöd vele,látszódjon rajtad,hogy ez igenis zavar.

Ha nem használ az,amit mondasz neki,akkor mindenképpen vegyetek egy zárat a helyiségre. 5000-6000 ft-ba kerül egy zár,szerintem annyit megér rá költeni és megszűnne a problematika.

Különben,az is lehet,hogy véletlen nyit be... Nyilván ha rendszeresen teszi ezt meg,akkor már nem a véletlenség műve.

Valamint,magyarázd el neki,hogy te zavarónak tartod,ha alul öltözötten jön ki a mellékhelységből és a továbbiakban legyen szíves felvenni valamit,ami jobban takarja intim testrészét.

Fontos,hogy ne felháborodva vagy parancsolgatóan közöld ezt vele. Szépen és türelmesen magyarázd el neki. Ha felhívod a problémáidra a figyelmét,akkor lehet,hogy ezt tudomásul veszi és korrigálni próbálja majd a jövőben ezeket.

Kulturáltan mindent meglehet beszélni,ahogyan ezt is.

Remélem segítettem valamennyit.:D

2023. febr. 5. 16:52
 43/46 anonim ***** válasza:
83%
En orulnek neki,ha jol nez ki . ;) N
2023. febr. 10. 06:22
 44/46 anonim ***** válasza:
18%
Zárnám az ajtót. És szólnék az apjának, hogy nevelje meg a paraszt fiát
2023. febr. 12. 22:51
 45/46 anonim ***** válasza:
69%

Én az arany középutat tartom a legjobbnak

Tartsa tiszteletben hogy nem megy be a fürdőbe amíg fürdesz

Te meg fogadd el, hogy szeret így közlekedni a fürdő és a saját szobája közt.

Én is így közlekedem a szoba és a fürdő közt mert még szeretek száradni egy kicsit a szobában.

Pl öcsémmel közös szobánk van

Ő szégyenlős pizsibe alszik de én meg a csapatsport meg a koli miatt abszolút nem vagyok az úgyhogy én meztelen alszom.

Vagy egy közelebbi példa

Reggel ha kimegyek wc-re nem fogok azér az útér külön felöltözni

2023. febr. 14. 16:55
 46/46 anonim ***** válasza:
23%
45 de nem mindegy hogy te milyen nemű vagy és öcséd meg te mennyi idősek vagytok
2023. febr. 14. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!