1/24 anonim válasza:
Uh de cringe ez a csaj. Borzalmas lett a stand up színvonala is.
2/24 A kérdező kommentje:
Pedig aktuális. Engem is ezzel indítanak az ismerkedès útjára
“Hát, ne legyen adóssága, ne legyen felesége, legyen bejelentett munkája”
2023. jan. 24. 09:31
3/24 anonim válasza:
Az lehet, mondjuk én a Stand Uptól nem azt várnám, hogy aktuális legyen, hanem hogy vicces. Nagy elvárás, tudom...
4/24 anonim válasza:
“Hát, ne legyen adóssága, ne legyen felesége, legyen bejelentett munkája”
Ezek neked nem alapdolgok egy kapcsolatnál?
6/24 A kérdező kommentje:
Nem egy, teljesen normálisnak, vonzónak, értelmesnek tűnő ismerősömről derült ki, hogy hoppá, Németországban 2000 euró adóssága van be nem fizetett Gesundheitkasse miatt pl. vagy amúgy van otthon házastársa, csak “elfelejtette megmondani”. A bejelentett munka is olyan, hogy néha utólag derül ki, hogy nem voltál bejelentve, akár itthon is.
2023. jan. 24. 09:41
7/24 A kérdező kommentje:
Nem, ez nem a “beugró”, hanem a “férjalapanyag”
2023. jan. 24. 09:43
8/24 anonim válasza:
De, beugró. Férjalapanyagnak meg főleg. De bármilyen kapcsolatra.
9/24 anonim válasza:
Sőt, meleg se legyen... kb ilyen nagyon megugorhatatlanok az elvárások. Nyilván nem akarok olyan férjet, akinek felesége van, meg aki nem dolgozik :D Hol éltek?
10/24 anonim válasza:
És neked belefér, hogy az aktuális faszid "elfelejti" hogy neje van? Hogy ribinek kellesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!