Szüleim nagyon szomorúak amiatt, hogy nem akarok még gyereket, de szingli vagyok, így nem is nagyon tudok mit kezdeni a helyzettel. Mit csináljak, hogy jobban érezzék magukat?
A szüleid későn vállaltak téged, az átlag 50-es házaspár nem általános iskolába járatja a gyerekét, hanem egyetemre indítja el, ezért szerintem olyan elvárásaik sem lehetnek, mint amit leírsz. Jól gondolkodsz, neked még nem való a családalapítás, és ezt el kell fogadniuk. Könnyen lehet, hogy nem tudnak majd aktívan részt venni a leendő gyereked életében, de ezzel jár, ha 45-höz közel szül valaki. Neked jó szüleid voltak, ami becsülendő, de csak miattuk sem ugorhatod át az életed jelenlegi szakaszát, ha nem érsz meg rá. Beszélgess velük sokat erről.
Valaki írta, hogy fogadjanak örökbe egy kutyát. Erre szerintem nem a kutya a megoldás, nem unatkoznak ők, hanem azt kell elfogadni, hogy nem sürgethetik az élet rendjét.
Semmit. Mondd meg, hogy te így is jól vagy. Pont most, ha vége egy kapcsolatnak, nem kellene
beleugrani egy másikba. Ha szomorúak, az ő dolguk. Rosszul esne nekem is ez az elvárás. Egyébként meg lesznek vagy 70 évesek, mire jön az unoka, igen jó állapotban kell lenniük, hogy rájuk mert bízni a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!