Miért baj a szüleimnek hogy szingli vagyok?17/L
Isten őrizz hogy tarskeresore regisztrálj, arra még bőven ráérsz.
En 19 vagyok szinten lany ,de egyszeruen nem ereztem magam eleg fejlettnek erzelmileg ahhoz hogy egy kapcsolatba lephessek. Amikor a hugomnak 17 evesen kapcsolata lett kaptam en is egy ideig ,hogy na nekem mikor lesz már ,de úgy tűnik meguntak mert már egy ideje nem hallottam.:) Nincs ezen mit siettetni, jol teszed hogy arra koncentrálsz ami fontos neked, erdemes viszont nyitottnak maradni es nem elutasítani mindenkit élből csak azert mert másra is koncentrálnod kell.
A szuleid szerintem a maguk módján jot akarnak neked, de csinald csak igy tovabb a dolgaidat, bőven raersz/raerunk még. :D
3.még ha az is lenne az se lenne ok erre--
manapság azért ez is elfogadottabb dolog.
"Isten őrizz hogy tarskeresore regisztrálj, arra még bőven ráérsz." Így van.
"A szuleid szerintem a maguk módján jot akarnak neked" Így van. Attól tartanak, hogy félszből vagy besavanyodásból nem lépsz, és hogy majd mivel nem pasiztál, később még jobban nem mersz.
"Megéri várni az igazira" Arra eszedbe ne jusson! De valamilyen "szikrásra" igen!
Emellett azt javaslom, hogy azért az egyetem alatt azért legyen 1-2(-x) db kapcsolatod, mert ez az idő a magasröptű tanulás mellett a "komoly" párkapcsolati szárnypróbálgatásról is szól, és ami az egyetem alatt történik, az egyrészt otthon úgysem látszik annyira, plusz a végén nyom nélkül magad mögött tudható.
Az én TTK évfolyamomon a lányok 1-2 kapcsolatot tudtak le 5 év alatt. A műszaki menedzser csajok fele is ilyen volt, a többi meg kb. évente-félévente másik pasival volt. Majd eldöntöd, melyik passzol neked, de azt melegen javaslom, hogy ne legyél tanulógép zárdaszűz, mert ezt az időt és élményeket semmi más nem adja vissza. Én nem használtam jól, te ne kövesd el ezt a hibát.
41FHET
Nem azért, de én még csak nem is hallottam ilyesmiről.
Gondolom cigányok, és a szülők már kétségbeestek, hisz ennyi idősen már kellene, hogy legyen 2-3 purdéja. Kell a sok segíly meg pótlék, amiből meg lehet élni. Há csak nem tarcsa ingyé az evőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!