Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért baj a szüleimnek hogy...

Miért baj a szüleimnek hogy szingli vagyok?17/L

Figyelt kérdés
Ismerkedtem pár fiúval de egyiknél sem éreztem a szikrát. Most meg készülök az érettségire, nyelvet is tanulok a nyáron meg szeretnék elmenni dolgozni a Balatonra. Sportolásra is nagyobb hangsúlyt fektetek mert nem vagyok elégedett az alakommal. Be van osztva az időm amibe egy fiú most nem férne bele és őszintén szólva nem is hiányzik. Anyáéknak mindig felcsillant a szeme ha találkoztam valakivel meg kérdezgették hogy mikor hozom el bemutatni. Most is kérdezgetik hogy van-e valaki meg hogy miért nem ismerkedek,regisztráljak társkeresőre meg ilyenek. Ez normális? Nem inkább félteni szokták a szülők a lányukat?
2021. ápr. 23. 19:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%
Nyugi, én 20 éves srác vagyok, bár már volt egy kapcsolatom, de jelenleg hasonló cipőben érzem magam, mint te. 17 évesen még simán ráérsz szerintem, most foglalkozz a saját dolgaiddal, aztán majd csak rád talál a szerelem 😊 olyannal meg ne állj össze, akinél nem érzed a szikrát, vagy ilyesmi 😌 annak nincs értelme.
2021. ápr. 24. 09:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Csak azt szeretnék, hogy boldog legyél, és szerintük ez is kell a boldogsághoz. Mondd meg nekik, hogy te boldog vagy így, hagyjanak békén.
2021. ápr. 24. 09:58
 13/14 anonim ***** válasza:
95%

Azt hittem, te is 40 vagy, mint én - aztán láttam, hogy eléggé nem :))))

17 évesen javában "szikráztam" és nekem jobb most ebben a nyugisabb, fókuszált, célorientált verzióban létezni. Anya vagyok és elváltam, és nem fér jelenleg ebbe bele más: egy normális kapcsolat is bizony rengeteg idő-energia és felelősség, amit jogosan látok úgy, hogy nem tudok most nyújtani. Te 17 évesen ugyanilyen józanon látod és érzed is, hogy mire van szükséged: nyugodtan bízz magadban annyira, hogy tudd: észre fogod venni, ha valakivel "dolgod van". A szerelem az nem fog 10 hónappal előre időpontot kérni, majd pontosan vagy 10 perc késéssel bekopogni illedelmesen. Az csak jön, felkap, se szó, se beszéd, te meg csak pillogsz majd, hogy hoppá, reggel lett és nem is aludtál, és felemás a zoknid, de nem érdekel, ahogy qz sem, hogy lekésted a buszt, és mellé még vigyorogsz is, mint a tejbetök.

Nincs veled semmi baj, csak érettebb és megfontoltabb vagy, mint sokan mások. Jönni fog aminek jönnie kell, te sem vagy kivétel hosszú távon :)

2021. ápr. 25. 01:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Félnek hogy a nyakukon maradsz aggszűzként.
2021. ápr. 25. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!