Miért baj a szüleimnek hogy szingli vagyok?17/L
Azt hittem, te is 40 vagy, mint én - aztán láttam, hogy eléggé nem :))))
17 évesen javában "szikráztam" és nekem jobb most ebben a nyugisabb, fókuszált, célorientált verzióban létezni. Anya vagyok és elváltam, és nem fér jelenleg ebbe bele más: egy normális kapcsolat is bizony rengeteg idő-energia és felelősség, amit jogosan látok úgy, hogy nem tudok most nyújtani. Te 17 évesen ugyanilyen józanon látod és érzed is, hogy mire van szükséged: nyugodtan bízz magadban annyira, hogy tudd: észre fogod venni, ha valakivel "dolgod van". A szerelem az nem fog 10 hónappal előre időpontot kérni, majd pontosan vagy 10 perc késéssel bekopogni illedelmesen. Az csak jön, felkap, se szó, se beszéd, te meg csak pillogsz majd, hogy hoppá, reggel lett és nem is aludtál, és felemás a zoknid, de nem érdekel, ahogy qz sem, hogy lekésted a buszt, és mellé még vigyorogsz is, mint a tejbetök.
Nincs veled semmi baj, csak érettebb és megfontoltabb vagy, mint sokan mások. Jönni fog aminek jönnie kell, te sem vagy kivétel hosszú távon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!