Hogyan értessem meg vele, hogy ez az én magánügyem?
Nem élek a szüleimmel, de néha hétvégére hazalátogatok. Szingli vagyok, de van már vkim akivel randizgatok. Mikor a szüleimnél vagyok, akkor anyum mindig nyomozgat utánam (amióta tudja, hogy egyedülálló vagyok), kérdezget is, hogy van -e vkim. Én ezt nem akarom az orrára kötni, mert marhára az én dolgom és rám tartozik. Mikor mondom neki, nem érti meg, másnap ugyanezt eljátszuk, ha nem személyesen akkor telefonon.
Nekem már nincs hozzá türelmem, hogy mondjam meg neki, hogy felfogja?
Köszönöm, aki segíteni tud.
A kovetkezo, kifejezett keresed ellenere ujboli faggatozas utan mondjuk a kovetkezo latogatast hagyd ki, vagy ha ott vagy, egyszeruen gyere el.
Ha telefonal, mondd hogy nem alkalmas, ha rakerdez miert mondd hogy semmi kedved az eletedben vajkalasahoz, majd tedd le. Ha ujra hiv es ismet elokerul a tema, megint tedd le, nem kell hosszasan indokolni, eleg annyi hogy 'mondtam hogy errol nem akarok beszelni'.
Egy ido utan le fog rola szokni.
Én, ha bárki ilyesmivel csesztet, egyből visszakérdezek:
- Mikor és milyet kakáltál utoljára?
Erre ilyenkor ez a reakc: - Nade hogy lehetsz ilyen indiszkrét?
Mire én: - Indiszkrét? Bocs, nem én kezdtem.
Ennyi.
Kontrolláló szülő, aki tudni szeretné, a lánynak van-e kapcsolata?
Alap volt, hogy ha találkozgattam valakivel, a szüleim tudtak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!