Hogyan értessem meg vele, hogy ez az én magánügyem?
Nem élek a szüleimmel, de néha hétvégére hazalátogatok. Szingli vagyok, de van már vkim akivel randizgatok. Mikor a szüleimnél vagyok, akkor anyum mindig nyomozgat utánam (amióta tudja, hogy egyedülálló vagyok), kérdezget is, hogy van -e vkim. Én ezt nem akarom az orrára kötni, mert marhára az én dolgom és rám tartozik. Mikor mondom neki, nem érti meg, másnap ugyanezt eljátszuk, ha nem személyesen akkor telefonon.
Nekem már nincs hozzá türelmem, hogy mondjam meg neki, hogy felfogja?
Köszönöm, aki segíteni tud.
Húzd meg a határokat. Ha rákérdez a témára, és nem tágít, kezdj el másról beszélni, esetleg telefonon köszönj el azonnal és tedd le a telefont. Ha fontos vagy neki, akkor kénytelen lesz elfogadni, hogy ez neked nem oké, és már nem kerülhet kontrollba feletted.
Arra azért figyelj, hogy azokkal a rokonokkal ne romoljon meg a viszonyod, akik ezt nem érdemlik meg. (PL apukád.)
Köszönöm a válaszokat.
Azért nem akarom neki elmondani, mert akkor többet kérdez, elkezd kutatni a neten, tervezi az esküvőt stb. az exemmel ugyanígy volt az elején, el is költöztem egy másik országba miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!