1. Nem, én azt mondtam, hogy a legtöbb féregnek nincs az arcára írva, hogy féreg vagyok vagy bántalmazó.
2. Igen, nyaggatnak hogy legyen már valakim, kb. akárkim.
Vagy ezek a te elvárásaid? Hogy nyomnák neked, hogy legyen akárkide, de neked nem jó a nős? Mert az elég alap.
Ne haragudj, de értelmezhetetlenül ergyán fogalmazol.
Biztos idegesítő, ha ilyenbe beleszólnak, de azért nem kell ennyire komolyan venni.
Egyébként meg sajnos az alap dolgok is már nehezen találhatók meg valakiben. Szóval van ebben bőven igazság.
"nyaggatnak hogy legyen már valakim, kb. akárkim"
És? Felnőtt ember vagy. Csak abba dumálhatnak bele, amibe hagyod. A többi csak menjen el a füled mellett és kész, leszaromtabletta.
Egyébként meg nyilván alap, hogy ne legyen nős, hogy legyen munkája és ne legyen adóssága, nem? Ha valakiről ezek kiderülnek, akkor oké, érdemes lehet vele tovább ismerkedni, de hogy jön ide a bántalmazás? Attól félsz, hogy ha találsz egy ilyet, arról majd kiderül, hogy bántalmazó? Miért pont az derülne ki róla?
Annyi a lényeg, hogy jól meg kell ismerni, mielőtt összejössz vele. És előre(!) tisztáznod kell magadban, hogy mik a kizáró okok, aztán pedig ahhoz tartani magad akkor is, ha már fülig szerelmes leszel belé, amikor kiderül róla valami kizáró ok. Akkor könnyebb szakítani vele valami kizáró ok miatt, ha addigra még nem feküdtél le vele, mert ha igen, akkor már a biokémia is összeköt, ami csak sokkal nehezebbé teszi, hogy észnél legyél.
Amúgy én értem, hogy mire gondol a kérdező. Amikor a szülő úgy van vele, hogy legyen már valakije a gyerekének, mindegy ki, és akkor bedob olyan szempontokat a potenciális partnerrel kapcsolatban, ami a szülő szerinti előadásmódban már-már ideális kategória, hanem az, ami egyébként, ha nem úgy nézed, hogy mindegy, csak legyen, akkor nemhogy nem ideális, hanem olyan alap, hogy fel se merül benned, mint szempont, mert annyira alap, hogy nem sorolod fel, mint szempont.
Például amikor még nem volt fura, hogy nincs párom, anyámnak az volt az én párommal kapcsolatos elképzelése, hogy nincs raszta haja, nem tetovált, nem visel testékszert, magyar, nagyjából velem egyidős, későbbiekben plusz-mínusz 5-10 év, férfi (és itt a férfit értsd úgy, hogy hímneműnek született ember). Na aztán ebből lett az, hogy velem egyidős, plusz-mínusz 5-10 év, magyar, férfi. Aztán magyar, férfi.
A jelenlegi elképzelése meg az, hogy mindegy, csak férfi legyen. Ami azért feltételezve, hogy heteroszexuális vagyok, nem egy olyan szempont, amit így egyáltalán felsorolnék, nemhogy ez legyen az összes elvárásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!