Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párod gyerekével vagy a...

A párod gyerekével vagy a pároddal beszélnéd ezt meg? N

Figyelt kérdés
A páromnak van egy kamasz fia. Együtt élünk, viszont simán bejön amikor fürdök, vagy éppen kijön a fürdőből alul öltözötten. Nekem ez kicsit szokatlan.

2023. febr. 2. 11:05
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
Azért az hogy edegyül fürödhessen az ne legyen már óriási kérés. Attól higy ő költözött oda még nem kell hogy kussban éljen. Ha zavarja valami akkor igenis szóljon. A privátszféra betartása teljesen ésszerű dolog, nem azt kéri hogy fessék át a lakást a tiszteletére. Nem a házzal kapcsolatos változásokat javasol hanem csak azt hogy fürödhessen egyedül. Ha még ennyiért se szólhat akkor nincs értelme ott lakni.
2023. febr. 2. 18:12
 32/46 anonim ***** válasza:
84%
Bírom hogy ezeknél a kérdéseknél sosincs az ajtón zár.... komolyan gyakorlatban én még nem láttam olyan ajtót amin ne lett volna, de biztos csak én jártam eddig rossz helyeken, amúgy meg pár száz forint egy kultúrált tolózár meg 4 csavar hozzá, egy csavarhúzót kezelni nem angy mutatvány, és hopsz meg is van oldva a dolog, nem fog senki bemenni.
2023. febr. 2. 21:13
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

Egy 1 fürdős vagy 1 WC-s házban szerintem nem volt még olyan hogy ne nyissa ak rá az emberre, nem véletlenül találták ki a wc zárat amit belülről ha bezársz akkor is ki lehet nyitni kívülről, de ezt direkt kell elfordítani. Tehát nincs az a veszély hogy véletlenül nyit be valaki de ha rosszul leszel azért be fognak tudni menni.

[link]

Mondjuk biztos akkor jönne a kérdés higy dehát miért akarod lecserelni a kilincset. Hát azért higy ne jöjjön be a fiad. De nem megy be. Dehogynem! Szóval ez így ugyanúgy kellemetlen. Megint az a vége hogy szólni kell.

2023. febr. 2. 21:31
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Én a fiúval beszélném meg,hogy ő se jöjjön ki félmeztelenül a fürdőből és ne is jöjjön be,ha te vagy bent,mert ez zavaró.Ebben nincsen semmilyen ciki dolog.
2023. febr. 2. 21:46
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Egy ferfinál szerintem nem gáz ha nincs felső rajta a fürdőből kifelé. Nyáron is látni egy csomó félmeztelen embert, kérjükben vagy füvet nyírva mert olyan meleg van, tóparton/strandon meg természetes. Arra akarok kilyukadni hogy egy pár másodpercig a látvány nem kellene hogy zavarba ejtő legyen egy felnőtt nőnek.
2023. febr. 2. 21:55
 36/46 anonim ***** válasza:
82%
Családon belüli meztelenkedős lvl 2111
2023. febr. 3. 10:01
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miről beszélsz. Ha valaki akkor mi elég prűd család voltunk. De így is sokszor láttam a szűk családom férfi tagjait félmeztelenül. Egyszerűen nem lehet kikerülni.
2023. febr. 3. 10:31
 38/46 anonim ***** válasza:
66%
Engem izgatnak a fiatal palik. Ha 17-18 éves simán bevállalnám.
2023. febr. 3. 11:51
 39/46 anonim ***** válasza:
95%

Én semmit nem beszélnék meg egyikőjükkel se.

Fiú, és te is az vagy. Ennek természetesnek kéne lennie, minden ugyan olyan nemű között, hogy egymást látni simán lehet.

Ennek kéne a természetesnek lennie mindenkinél, hogy meztelenül tudni kéne egymás mellett lenni.

2023. febr. 4. 14:29
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

Jah. Nem láttam meg hírtelen, hogy azt írtad, hogy nő vagy. Bocsánat. Akkor viszont beszéld meg a gyerekkel, hogy nem annyira jó neked.

De mondjuk már mind a ketten láttátok egymást, úgyhogy nem kéne nagy ügyet csinálni belőle.

2023. febr. 4. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!