A párod gyerekével vagy a pároddal beszélnéd ezt meg? N
Figyelt kérdés
A páromnak van egy kamasz fia. Együtt élünk, viszont simán bejön amikor fürdök, vagy éppen kijön a fürdőből alul öltözötten. Nekem ez kicsit szokatlan.
Én mindig azt vallom, beszéljuk meg aproblémat azzal, aki okozza.
2023. febr. 2. 13:49
22/46 anonim válasza:
Lehet bejössz neki.
2023. febr. 2. 14:18
23/46 anonim válasza:
Első körben mindenképp a gyerekkel beszélj. Felesleges megszégyeníteni az apja előtt.
Ha ennek ellenére nem változik semmi, akkor tárnám az apja elé az egészet.
2023. febr. 2. 14:26
24/46 anonim válasza:
Lehet imádja a japán kultúrát na. :D
2023. febr. 2. 14:38
25/46 anonim válasza:
Miért kellene az apával beszélni eloször? Túl kellemetlen lenne magával a fiúval beszélni? Az kicsit de ez van. Jönnek kellemetlenség sorozata az életben amit nem tudunk kikerülnk. De még kellemetlenebb ha az lesz ha az apját uszítod rá. Szerintem is először vele beszélj, ha ez nem használ akkor az apjával.
Momdhatod poénosan is hogy ne legyegy olyan ciki senkinek, viszont legyél határozott.
Nem írtad mit jelent hogy alulöltözött de ha van rajta alsógatya akkor szerintem rendben van. Senki se öltözik fel tetőtöl talpig kilepve a fürdőből kivéve ha vendegsegben van, de ő nem ott van hanem otthon. Legalabbis írtad hogy az se lenne rajta.
2023. febr. 2. 14:45
26/46 anonim válasza:
*nem írtad
2023. febr. 2. 14:46
27/46 anonim válasza:
Tetszel neki, és azt reméli, hogy berántod a kádba.
2023. febr. 2. 15:41
28/46 anonim válasza:
Lehet otthon ez a normális a számára, így nem is jut eszébe, hogy téged zavarna. De egy neki szóló "Pisti, kérlek ne gyere be a fürdőszobába ha ott vagyok, mert zavar" megoldja a problémát. Ha nem, akkor szólj az apjának.
2023. febr. 2. 15:57
29/46 anonim válasza:
Pisti naturista. Csak nem mondták neked.
2023. febr. 2. 16:00
30/46 anonim válasza:
Én a helyedben nem csinálnék semmit.Úgy reagálnék,hogy én is bejárkálnék a fürdőbe,amikor ő tusol.Te költöztél be a lakásukba,alkalmazkodjál te.Lehet,a srác mindig is ezt csinálta.Amikor az édesanyjával lakott akkor is.Ezt könnyen ki lehet deríteni.Nem kell nagy ügyet csinálni ebből.Ha tampont cserélsz,vagy egyebet akkor meg szólsz neki,hogy pár percre menjen ki,vagy megoldod másképpen.Ha meg lengén jön ki a kissrác akkor sem szakad rád az ég.Nagyon kényelmetlen a fürdőben öltözködni,mert párás a levegő és minden ruha rád ragad.Ha ezt megszokjátok,akkor neked is kényelmesebb lesz.Családon belül (még,ha nagy is a lakás),akkor sem lehet elszigetelődni,hogy ne lássátok egymást fehérnemüben,(ne adj isten pucéran).Akár mit is csinálsz,úgy is meg fog lesni és rád fog maszturbálni.A kamasz fiúk és a hormonok már csak ilyenek.Ez teljesen normális.Ebben jó,ha bele nyugodsz.Én ilyen voltam és normális lettem,pedig nekem csak "édes"anyám volt.És volt még a családban pár lány testvér.Jó iskola volt,mert nem lettem kukkoló idősebb koromra,mert akkor már tisztában voltam a nők testi felépítésével.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!