A párod gyerekével vagy a pároddal beszélnéd ezt meg? N
Én ezt meg sem beszélném. Hanem amikor bejön akkor rögtön ráripakodnék, hogy hé fürdök ne gyere már be. Nekem ez nem férne bele. Éd utána zárnám is az ajtót.
Illetve mikor flangálna pucéran akkor szólnék rá, hogy öltözzön fel. Mert nem akarod ezt nézegetni.
Tehát azzal és akkor rendezném az ügyet akire tartozik. Nem utólag és nem mással.
Szólni kellett volna rögtön. Hülyeség halogatni és agyalni.
4
Mi a hiszti azon hogy ott rögtön szól neki és elrendezi?
Normál ember nem mutogatja a brét idegenek előtt
Mi tart vissza hogy vegyél vagy vetess a pasiddal egy új zárat az ajtóhoz? Filléres dolog.
És azt sem értem hogy miért nem szóltál rögtön. Ha engem zavar valami rögtön szólok
Miért ne kérhetnéd meg teljes nyugalommal, hogy ne menjen be hozzád, miközben fürdesz. Ez egy olyan kívánság, amit tiszteletben kell tartania.
Nem ráripakodni, ahogy a #2 házisárkány javasolja. Egyáltalán semmiért nem ripakodunk senkire. Hacsak nem vagyunk sárkányok.
Hogy ő miképpen jár-kel a lakásban, az viszont leginkább az ő dolga. Mondjuk egy családban van dresscode a nappalihoz vagy az étkezésekhez, az OK. De hogy a fürdőtől a szobájáig miként sétál el, az hadd legyen már az ő dolga. Szerintem ennyit el lehet viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!